Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhová linka na Kamčatce docela zajímavá. Dvojka Winona Ryder + Brett Gelman má chemii a je zábavná. Gelman sice - aspoň co jsem ho zatim viděl - hraje vždycky všude stejně (sám sebe), ale tady ten jeho sarkastickej komediální talent docela sedí. Naopak, příběhová linka děcek mi přijde čim dál tim hloupější, otravnější, a nudnější, jak po stránce příběhu a postav, tak herecky. +1 ★ za realistickou akční přestřelku v domě. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Tak takhle epizoda mě naprosto emočně vyždímala. Tohle jsem skutečně nečekal. Na konci jsem byl fyzicky i psychicky vyčerpán. Finále s Max a Vecnou - to bylo něco nezapomenutelného. Na poli seriálů a filmů "masterpiece". Měl jsem strach a zároveň mi šli slzy. Tohle si Sadie Sink ukradla pro sebe. Úžasná herečka. Úžasný seriál. 4.serie ma hodně temný tón. ()

Reklama

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U filmů bývám často docela plačko, ale tento díl s mými emocemi moc nelomcoval. Bylo to sice pěkný a ten závěr s písní Running Up That Hill byl fajn, ale klidně bych tu scénu ukončila po vzoru GRRM. Nicméně pět hvězdiček musím střelit za tu dějovou linii v Rusku, která je plná akce. Ty rvačky s komoušema mě baví :) ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna s Max na konci? Halo? Ta byla luxusní, reálně jsem měl husí kůži, jako dlouho u ničeho. Vecna bude pro partu velký oříšek, to už je jasný teď. Pasáž s Hopperem v Rusku je taky hodně cool a celkem fresh pro tenhle seriál. Už se vidím, jak budu nasraný, že nemám na co koukat, až to dokoukám a budu čekat ten nekonečný měsíc na zbylé dva díly. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě nebaví, jak vždycky všechno skončí dobře, strašně moc si přeju, aby Hopper s Joyce opravdu zůstali na sibiři nebo aby někdo z nich umřel. Vždycky všichni všechno zachrání, takže je mi jasný, že se z toho dostanou, El se vrátí schopnosti, zabijou Vecnu a všechno bude zase růžový. Jak u toho může bejt někdo napnutej? Vždyť je jasný, že vždycky všechno dobře dopadne, takže ani nemá cenu se stresovat. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Dům, ve kterém bydlel Victor Creel (Robert Englund), je poctou pro dům z knihy „Řbitov zvířátek“. Některé předměty na půdě jako bílé šaty či kolečkové křeslo jsou pak odkazy na předměty z jiných románů Stephena Kinga jako „Carrie“ či „Misery“. (NiWi)
  • Robin (Maya Hawke) poukazuje na to, že Nancy (Natalia Dyer) má na stěně své ložnice plakát Toma Cruise. Tato série se odehrává v roce 1986, tedy v roce, kdy byl vydán Top Gun. Tato série měla také premiéru ve stejný den, kdy vyšlo pokračování filmu, Top Gun: Maverick, a to 27. května 2022. (KGBelik)

Reklama

Reklama