Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Amarcord_1 odpad!

všechny recenze uživatele

10% - Celý film je dokonalou ukázkou toho, že i na tak primitivní žánr, jako otřepaný mstitelský akční film, vyžaduje určité minimum filmařských a vypravěčských dovedností. Dokoukal jsem ho jen proto, abych obdivoval, co všechno se dá zbabrat. Roztomile dementní scénář je rozhodně hlavní pecka. V jeho stínu bledne i spíše poziční, než herecký výkon Stevena Seagala. Zabiják je několikrát recyklovaný odpad, jehož sběrem si žádný filmový fanda nepolepší. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Další naprosto příšernej film Stevena Seagala. Ze začátku to vypadá, že se snad blýská na lepší časy.... Opak je pravdou. Ve filmu je plno naprosto nelogických, nepochopitelných a zbytečných scén. Scénář je naprosto příšerný a úplně postavený na hlavu a opravdu jsem se hodně pobavil nad tím, jak se scénáristé snažili do filmu narvat co nejvíce nahých ženských těl, aby zřejmě potěšili mužské osazenstvo..Konání jednotlivých postav se nedá pochopit a vše se zvrhne v naprosté klišé. To jsem ještě nemluvil o zpomalených scénách alá Matrix, kde se Seagalovi (ačkoli trochu shodil) nádherně klepe cejcha. Nad diaogy mi zůstával rozum stát a musel jsem se pouze pousmívat (protože jsem na to koukal v originálním znění s titulky a tak nemohu vinu házet na české znění...). Akční scény ve filmu působí uměle a jsou na pokraji parodie (viz výbuch profesorova domu, či závěrečný souboj s hlavou organizice a opět následný výbuch...).Tento film mě naprosto ničím nepřekvapil a od začátku je vám jasné, jak to dopadne. Tu jednu hvězdičku dávám za ten začátek... ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

"Silent! I will kill you!" (Achmed, the dead terrorist). To je tak, vše, co mě napadá po skončení další seagalovky, která mi čestně ubrala sil na podobné majstrštyky. Kurňa - proč si Seagal hraje na archeologa, ví vůbec, co to je? Ne ted vážně, Seagal má dvě výrazové polohy - jedna s nožem, druhá s nějakou gumovou pistolkou. Sly a Arnie byli aspoň zábavní (a to dost), Seagalovi schází ta správná hladina sebekritiky. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Připravili ho o práci, zabili mu manželku, zapálili dům - vzali mu vše a ještě se ho pokouší opakovaně zabít. A to neměli dělat, protože si zvolili špatného člověka a probudili v něm tygra zabijáka, známého dříve jako DUCH . Typický ničím neobvyklý film Stevena Seagala, kterému dávám své 2 * za scénáristický nápad, bojové akce a za pocity, které ve mě ten děj vyvolává ( např. hláškou - kdo krade málo, skončí na dlouho ve vězení, kdo krade ve velkém, stane se králem ) !! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Já to věděl, že se jednou musim dostat k těm opravdu špatnejm Seagalovkám. Bože ty souboje jsou opravdu hrozný, to střihání a to strašlivé přehánění. Kamera je taky hrozná, ani nevim jak to popsat, ale prostě se mi to nelíbí, ta sekanost, ty nájezdy, ta roztřesenost. Na to dá jen stěží koukat. Příběh sice ještě není tak úplně hroznej. Tohle je zatím nejslabší část, ale bojim se, že bude ještě hůř. 20% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama