Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

nash. 

všechny recenze uživatele

Namachrované přeplácané prázdno, které ani Johnny Depp jako svérázný agent nenaplnil. Spousta velkých gest, rádoby bizarních postav a klišé, to vše utopeno v nezáživné chaotické kaši, která se hrne jako z pověstného hrnečku, nevyvolává však paniku, ale spíš lhostejnost. Selma Hayek se tu navíc jen mihne, i když v jediné slušné scéně, kterou je útěk v řetězech. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť prihlúple pokračovanie kultového filmu 'Desperado', ktorý sa stal v mnohom kultovým akčňákom, aspoň pre mňa! Veľmi som sa na film tešil, no z kina som odchádzal nadmieru sklamaný. Na šialeného Roberta nečakane spomalené, natiahnuté a čo je najprekvapujúcejšie s malou dávkou akcie. Ani Depp, Rourke, či Dafoe tomu absolútne nepomohli a to ich mám tak rád! Krásne krúhlych 50%. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém? Strašná přeplácanost a slabej nepoutavej příběh. Je sice pěkný, že tady hraje Depp, ale tak trošku strhává na sebe moc pozornosti a válcuje všechny kolem a na Banderase nezbývá skoro žádný místo a Banderas je pro tuhle serii něco jako Arnie pro terminátora, bez něj to prostě neni ono, sice se taky objevuje celkem často, ale díky přeplácanosti příběhu to moc dobře stejně nepůsobí, nicméně pár povodenejch scén Rodriguez přece jen vymyslel a Banderas si slušně zastřílel tim svým kanónem. taky mě dost zamrzelo, že Rodriguez úplně vypustil Salmu Hayek, taková škoda. No aspoň, že do příběhu nějak vpasoval Evu Mendes, ale Salma je Salma, to se nedá nic dělat, ty malý flashbacky do Desperada opravdu nestačí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Možná, kdyby se produkce tak neflákala a film vyšel ještě v devadesátkách, bylo by přijetí mnohem vřelejší. Takhle se už poměrně hodně změnil vkus a fóry, které fungovaly dřív, už nebyly tak dobré. Přesto se vyplatí tu a tam k téhle jízdě vrátit, protože tempo je pořád dobré a obsazení je extrémně atraktivní i dnes. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tenkrát v Mexiku trpí stejným jevem, jako třeba Spy kids 2 a to přeplácaností. Je tu (vzhledem k žánru) zbytečně komplikovaná zápletka, moc postav, přičemž do poslední minuty není jasné, které jsou hodné, které zlé, a které neutrální, a ač to bude znít divně, je tu i mnoho příliš akčních scén. A jsem si jist, že s polovičním rozpočtem by vznikl mnohonásobně lepší snímek. 55% Zajímavé komentáře: Lima, Lhurgoyf, Nancy, gr8 escape, silent cut, Freelance ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)
  • Film byl dokončen už v roce 2001, ale dostal se do kin až v roce 2003. (Partina)

Reklama

Reklama