Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh podle skutečné události, který vypráví o veliké lásce na pozadí největší jaderné katastrofy... Jaderná katastrofa v Černobylu roku 1986 ovlivnila osudy mnoha lidí. I přesto se zde mohla zrodit láska. Když mladá Alya v Pripjati potká vojáka Pavla, okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra. Pavel však musí odklízet suť ze zasaženého reaktoru... (TV Prima)

(více)

Recenze (66)

vika.evil odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl teda ,, pěkný" přešlap vedle. Herecký výkony podprůměrné a zcela nějak nevýrazné. Příběh mimo mísu, pokud to teda nebyla upřímná snaha režiséra, jen tak pro radost zasadit jej do této události. Navíc, aby toho nebylo málo, režisér opomíjí docela zásadní informace, co se týče černobylské havárie, vis. scéna s helikoptérou. Pro mě tedy naprostý odpad a zklamaní. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Dulezite je, videt tento film pred serialem z HBO. Protoze pokud to tak je, zjistite tam mnoho veci, kterre jste nikdy nevideli a nevedeli. Dokonce se domnivam, ze tvurci serialu velmi mirne z tohoto serialu cerpali realie. Plusem je do teto doby zasadit vztah dvou lidi, ovsem kteri se chovaji naprosto nelogicky, naivne, hloupe. Bohuzel na mnoha mistech se takhle chovaji vsichni a dej ma nekolk vyznamnych proc, pres ktere se nejde dost dobre preklenout. -30 minut by tomu skvele prospelo, trosku se zamyslet. Rozhodne ale plus, ze Ukrajinci neco takoveho natocili a skoda, ze trosku neukazali sve rude bratry ve spravnem svetle. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Někteří diskutující jsou zklamáni, že se nekonala žádná pompézní podívaná. Také jsem od toho filmu čekal víc, ale nakonec ve mně tato spíše komornější romance protivné puberťačky, která během katastrofy přichází o rodinu a hledá trochu iracionálním, zmateným a puberťácky nesmlouvavým způsobem pevný přístav v náruči poněkud zabržděného vojáka, dojem zanechala. I pro mě zřejmě první zkušenost s ukrajinským filmem. Podle ohlasů na tento film to vypadá, že nás před televizemi sedělo více, tak doufám, že peoplemetry inspirují televizní stanice k nákupu dalších filmů z východu. PS: Film se ve skutečnosti nejmenuje Černobyl, Prima se zřejmě chtěla svézt na vzedmutí zájmu o toto téma. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé, že tento film má 35%, zatiaľ čo ten istý seriál, z ktorého film pochádza a je mierne dlhší, má až 67%. Podľa počtu hodnotení je dôvodom stádo odpadajúcich trollov, ktoré tu naverboval snáď sám Putin. Neviem totiž, čo iné ich na Ukrajine mohlo tak rozohniť. Pre mňa úplne priemerná romanca na pozadí historickej katastrofy. Nič zvláštne, ale ani nič, čo by urazilo. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Ochotnické představení, které má náběh na to stát se u někoho slušným guilty pleasure. Dějově je to opravdu bizarní a některé scény mohou vyvolávat u diváků salvy smíchu. Stopáž je ale zbytečně přepálená a Černobyl jako celek je tak zbytečně úmornou ztrátou času. Nicméně je třeba uznat, že vizuální stránku to má mnohem lepší než většina našich televizních seriálů a filmů. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama