Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Steve Lightfoot

Předloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hey! I'll dance with you!"______________ Je mi jasné, že druhá séria PUNISHERA si asi nezaslúži päťhviezdičkové hodnotenie, ale ja si jednoducho nemôžem pomôcť – Frank Castle je stále ohromný borec, ktorý podľa mňa v superhrdinskom vesmíre zastáva pozíciu toho najprepracovanejšieho antihrdiny (a Jon Bernthal mu v tom dosť pomáha!)... Druhá séria PUNISHERA je v mnohých scénach oveľa akčnejšia ako tá prvá, ale v rámci príbehu to už nie je ono a za prvou sériou to dosť zaostáva... Už v prvej časti som si myslel, že celý príbeh bude mať taký Terminátorský podtón – Frank v úlohe strážcu, ktorý musí ochrániť nič netušiace dieťa (respektíve teenagerku). Ale hneď ďalšia epizóda ma presvedčila o opaku a tým pádom zisťujeme, že po Amy ide celá organizácia (a nie iba pár ľudí). Potom sa k tomu pripája ešte John Pilgrim a neskôr aj neslávne známy Billy Russo, ktorý si síce nepamätá, kvôli čomu vyzerá jeho tvár, tak ako vyzerá, ale aj napriek tomu z neho v niektorých momentoch naozaj ide strach... A vlastne to mi na tejto sérii aj najviac prekážalo (nie, teraz nemám na mysli vystupovanie Billyho Russa) – je tu veľký počet záporákov a preto musí Punisher bojovať na viacerých frontách naraz a už sa nejedná iba o pomstu s jedným hlavným cieľom, kvôli čomu vyprchal aj všetok "vengeance feeling", ktorým krásne oplývala prvá séria... Je tu oveľa menej "punisherovania" ako bolo v predošlej sérii, ale za to, keď už tu je, tak je naozaj surové a nadupanosť s násilím tu opäť ani trochu nechýbajú. Tyler Bates so svojim soundtrackom opäť mimoriadne zapôsobil – a práve vďaka nemu je aj druhá séria PUNISHERA našlapanou, adrenalínovou a hlavne akčnou jazdou, ktorá však dupe na brzdu oveľa častejšie ako séria č.1... Ale najdôležitejšie na tom podľa mňa je aj tak to, že v závere mi už bolo ľúto, že to naozaj končí (aj keď tých častí dokopy nebolo až tak veľa), takže to znamená, že finále a vlastne aj celá séria svoj účel splnili... A preto (aj napriek miestami pomalšiemu tempu) ju nemôže odporučiť menej ako 8 vraždiacich farárov z 10... "Frank is not a criminal. He is not a hero either. He's just... He's Frank." ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2 díly měly náběh na skvělou sérii, ale zbytek se teda hodně nepovedl. Absolutně nezajímavé postavy a celý děj, diváka nemají čím zaujmout ať už charaktery, tak zbytek příběhu a co se vlastně bude dál dít. Předvídatelné, nelogické a nudné, čistě jenom těžící z Bernthala jako Punishera. Konec nudný, víceméně série ani neměla finále, jediná scéna z celé sérky, co stojí za zmínku, je rvačka v posilovně. Strašné zklamání oproti první sérii, která byla nekompromisně drsná a zajímavá. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Frank Castle se vrátil, a nutno říct, že se všema s*ačkama, "slávou a pompou", ve kterých jsme ho vídávali v roce 2k17. Ve srovnání s první sérií bych i řekl, že díky závěrečným pár dílům je i snad tahle série lepší. Začátek byl pozvolnější, bez nějaké ráznější akce, která by stálo úplně za to. Ani příběh o Peteovi, který si našel náhradní dcerku zprvu moc nebral. Jediný výborný moment v počátečních dílech byl při dobývání policejní stanice. Postupně se vám ale bude vývoj událostí jistě zamlouvat. Celkově si myslím, že tvůrci nastavili celý příběh tak, aby byl atraktivnější pro větší publikum, alespoň co se týče hlavní dějové linky. A tak se vám postupně vztah Otec/dcera stejně začne zamlouvat a pak už si jen budete moct užívat, jak tam Frank všechny pěkně pokrosí.(tohle není spoiler at all). Je tam pár zajímavých vedlejších linek, které drží příběh stále atraktivní a svižný. Trochu je na škodu, že nebyl větší prostor pro Karen Page. Na druhou stranu, už tak to bylo až moc sladké na Punishera, takže jen mohu zatleskat a smeknout můj imaginární klobouk. Díky. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvni serii, ze ktere jsem byl fakt nadseny a libila se mi vice nez 1.serie Reacher, se dostavilo zklamani. Punisher se stal vpodstate vedlejsi postavou, protoze prostor dostal nesmyslne Billy Russo a jeho zmatecny vyvoj od nevim kdo jsem az po tradicniho zloducha. Zabralo to neskutecne hodne casu a me to fakt nebavilo. Divadelní prehravani a dialogy a casto monology pana Russoa me nudily a motiv jeho nove nabyteho padouchovstvi nejak nemel logiku. Do toho nelogicke jednani pani doktorky "latina co prca jen v neglize" a mame z toho stovky minut, ktere se mohly dat tomu fašistickemu amišovi (vzhledove vypadal jako krizenec Sean Penna a Robina Williamse a prisel mi zajimavy). Frank je tradičně domlaceny jak slama na statku a v maskerne asi prozil vice case nez na place. Je mi to lito, ze po prvni serii, ktera mela fajn zapletky i zvraty to takto zmrvili. Ve druhe rozjeli proti Frankovi 2 zlouny a diky tomu ani jeden nenaplnil ocekavani. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže sérii první zkrátit o pár, pak tu druhou rovnou o dvojnásobek. Celá "Billyho proměna" směšná a nepřesvědčivá, tlachání s dr. Kristou hloupý a zbytečný, přičemž díly 7 8 9 přímo hrozně napsaný a útrpný dno. Pak se to naštěstí jakž takž sebralo, bavil mě John Pilgrim, krve galon, okay, nicméně očekávání z minule se nenaplnila, naopak zklamání. Jako ty pětihvězdy chápu - pokud jste dítě. Mezi béčkovou zábavou a béčkovou nudou... 55% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (18)

  • Dres, který nosí Rex (Jagger Nelson), patří českému golmanovi Petru Mrázkovi, který dříve nastupoval za tým Detroit Red Wings. (NiWi)
  • Poslední den natáčení soubojové scény v baru Jon Bernthal hodil omylem na pravou nohu kaskadérského koordinátora stoličku, který následně musel do nemocnice. Při interview Jon Bernthal se smíchem řekl: „Měl jsem někoho s kým jet do nemocnice. (DarweyD)

Reklama

Reklama