Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Recenze (606)

shinlove 

všechny recenze uživatele

Mě ty Vejdělkovy filmy (scénáře) prostě baví! :) Ať už Ženy v pokušení nebo Muži v naději, tak i scénáře k Vinařům prostě měly vtip a kouzlo našich končin. Bezva ženská na krku není výjimkou baví mě od začátku do konce :) Hřebíčková s Vetchým jsou úžasní a nezaostává ani starosta v podobě Táborského ;) Sice člověku je jasná pointa filmu ještě před usazením na sedačku, ale to filmu nic neubírá na kvalitě a vtipu a bavil jsem se hodně :) 4* ()

Lenny76 

všechny recenze uživatele

Krásná Petra Hřebíčková a milá, příjemná komedie, která pohladí po duši. Nic extra jsem nečekala, ale byla jsem moc spokojená. ()

lubica1995 

všechny recenze uživatele

Tak toto herecké obsadenie stálo za to. Zápletka, humor, akcia a príbeh bol výborný. Som sa nasmiala. Nebolo to silené a bolo to pozerateľné. ()

Martens14 

všechny recenze uživatele

Po delší době natočena dobrá, místy až drsnější komedie, které to ale vůbec nevadí, díky skvělému výkonu Ondry Vetchého a Petry Hřebíčkové. Dobře jsem se bavil a chechtal. ()

mischad 

všechny recenze uživatele

Jak tady někdo trefně podotknul, po filmu jsem měla dlouho úsměv na blbečka. Velmi příjemný, milý film, oddechovka. A Ondra Vetchý, je úžasný hrobník! ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Česká letní komedie s Petrou Hřebíčkovou a Ondřejem Vetchým v hlavní roli mě velmi mile překvapila. Nejsou to ani Babovřesky, ani Kameňákov, humor zde hraje hlavní roli, ale není tak nucený a až agresivní, jak u předchozích dvou filmů. A hlavně je podávaný s citem. Příběh je sice jednodušší a ztvárnění vesničanů je velmi naivní, ale i tak je to příjemný odpočinkový film. Ondřej Vetchý je rok od roku lepší a lepší a Petra Hřebíčková mu velmi slušně sekunduje. Bezva ženská na krku spolu s Teorií tygra považuji za to lepší co v českých luhů a hájů vzniklo za rok 2016. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová a oddychová česká komedie, jenž mě lákala už jen kvůli tomu, že je od tvůrců Mužů v naději, a nebyl jsem koneckonců vůbec zklamán, ač se ve snímku najde několik úsměvných situací i hlášek, což u většiny novodobých českých komedií je poměrně málo, což je tato komedie jedna z toho mála povedeného. ()

Dumaru 

všechny recenze uživatele

K filmu Bezva ženská na krku som sa dostal náhodou a musím sa priznať že po jeho pozretí som si povedal, že budem sledovať českú filmovú scénu viac. Známi herci si zahrali v nenáročnej letnej komédii a mne sa to páčilo. Vôna vidieka, súdržní občania a jeden mrzút, ktorému sa nasťahuje do domu nová ženská, toť v skratke. Jednoduchý dej, ktorý sa k takejto oddychovke hodí - film ubehol rýchlejšie ako by som si želal. Moje hodnotenie 8/10, poprosím viac takýchto filmov,,, ()

ghoston 

všechny recenze uživatele

Jé, to bylo hezký, idylický, naivní, ale dobře se u toho relaxuje, rozpouští se u toho negativní emoce načerpané z reálného života. Kdy bude dvojka? ()

Monditrade 

všechny recenze uživatele

Takový miloučký, od začátku předvídatelný filmeček na jedno shlédnutí. Nijak zvlášť nenadchne, ale také to není hovadina za kterou by se museli stydět. Každopádně Petra je pořád hezká ženská a celý film je jen o ní a jejím umu. Kdyby tam nehrála Hřebíčková, tak je to tak max 2* ()

jerrik7 

všechny recenze uživatele

Pokud chci být věrný mojí deklarované stupnici hodnocení filmů v mém profilu, musím dát 3*. Raději bych ale dal jednu nebo dvě *. Takhle nějak si představuji televizní seriál TV Nova nebo snad i ČT, ačkoli jsem nikdy žádný neviděl. Trapné a urážející mi v tom filmu přijde mnohé, mimo jiné třeba přítomnost těch dvou leseb. Naprosto nic proti čtyřprocentní menšině nemám a kdyby se tolik nepředváděli v Prague Pride a podobných Pride (proboha na co jsou vlastně hrdi?), mohl bych s nimi i sympatizovat. Ale proč je cpou do toho filmu? Prostě proto, že je to módní a v rámci té módnosti se nám snaží vnutit pocit, že je to norma. Není! Normální je ženská a chlap a jejich rodina. ()

teriktm 

všechny recenze uživatele

Zpracováním mi to připomělo film "Líbáš jako Bůh" Je to oddychovka, začne to pěkně odsejpat, sledující se baví a pak to zabije supersladký konec. Ach bože, co to je,, pkud to vezmu hodně kriticky tak s reálným životem to má společného max. hřbitov. Takže bych to zařadila do fantasy. Úroveň českých komedii drasticky klesá. děkuji, jednou stačilo. ()

Reklama

Reklama