Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou zde na portále české odpadní seriály se snažím co nejvíce umírnit a pár dílům šanci dávám, vzhledem ke zdejším hodnotitelům, kteří kolikrát nejsou ani štorc se na jeden díl podívat, a už ho odpadí, stačí jen zhlédnout obsazení. Ovšem u tohoto výtvoru zkrátka nemohu jinak, po třech dílech definitivně pro mě uzavřeno a pryč s tím. Absolutně nehumorné, trapné a ubohé, netuším, jak ještě hlouběji se dá v českých končinách klesnout. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu hrozné kulisy, které by úrovní odpovídaly tak ochotnickému divadélku v Prčicích. Velmi stupidní scénář, jemuž nepomohli ani herci, kteří zjevně nevěděli jak se s takovou volovinou popasovat. Jediný vtipný moment byl, když se nastávající ex hlavní protagonistky pokoušel do baráku nacpat nájemníky, tím to skončilo. nechci zatím dávat odpad, počkám ještě jeden,dva díly, pak uvidím. Nicméně zatím to nevidím. - už vidím, je to odpad. ()

Reklama

mimner 

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu dát odpad. I ten odpad Vás musí alespoň znechutit. Čekal jsem jen to nejhorší a ono to ve mě nezanechalo vůbec nic. Prostě jsem koukal, čekal a pak to vypnul. Nikde žádný vtip, nikde náznak scénáře, nikde náznak motivace chování jednotlivých postav. Připadá mi, jakoby každý díl byl sestřihem nepovedených scén...občas na sebe totiž ani nenavazují. Tímhle už vážně nechci ztrácet čas. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

10% — Že je Jetelín inspirován Čtyřlístkem, jsem se dočetl v jednom časopise (on tomu už název napovídá). Už tenkrát jsem nevěřícně kroutil hlavou. No, výsledek v žádném případě nepřekvapil. Viděl jsem dva díly a stačilo to. Nevtipné, nezábavné, plytké, o ničem. Až díky namixovanému smíchu člověk poznal, co autoři považovali za vtip. ()

Tessie odpad!

všechny recenze uživatele

Během týdne nemoci jsem často natrefila na tento novodobý počin. Těžko říct s jakou myšlenkou tvůrci plodili tuhle studiovou podivnost. Nutno říct, že útok na bránici se nekoná.. spíše na žaludek. Jako třešnička je umělý smích, který je úplně mimo. Fakt jsem se snažila bavit, nešlo to. Největší ostuda za poslední dobu v českém rybníce. #sorryjako ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama