Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Je třeba alespoň přiznat, že Prima tentokrát se svými taháky nelhala.. Proč srdcovka ?? Protože z toho jednoho bolí u srdce.. Proč mikrokomedie ?? Protože Jetelín disponuje vtipem i filmařským kumštem, jen co by se za nehet kojence vešlo.. Prima v rámci vlastní tvorby totiž opakovaně nabízí vlastně pouze takovou účelovou kojeneckou výživu, zbabělou a lacinou nezábavnou zábavu plnou babralů, rádoby celebritek a rychlokvašek, na kterou půl národa opakovaně kouká, dospělému myslícímu divákovi však působí zažívací obtíže.. Proč já se vlastně tak týrám, když jména jako Balko či Litvák už předem dávají tušit, že se žádné překvapení konat nebude ?? Když jeden naivně věří v lepší zítřky, nakonec trpí jako u zubaře.. Alespoň co se tuzemské komerční televizní tvorby týká.. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu hrozné kulisy, které by úrovní odpovídaly tak ochotnickému divadélku v Prčicích. Velmi stupidní scénář, jemuž nepomohli ani herci, kteří zjevně nevěděli jak se s takovou volovinou popasovat. Jediný vtipný moment byl, když se nastávající ex hlavní protagonistky pokoušel do baráku nacpat nájemníky, tím to skončilo. nechci zatím dávat odpad, počkám ještě jeden,dva díly, pak uvidím. Nicméně zatím to nevidím. - už vidím, je to odpad. ()

Reklama

Darth_AK odpad!

všechny recenze uživatele

První čtyři díly mě přesvědčily o tom dát odpad. Seriál tak tragický, že se divím, že herci v něm sami nedávají výpověď. Hrozné kulisy, umělý smích skoro všude, i když vtip není nikde, ztrapňující herecké výkony a legrace žádná. Aneb jak Darth-AK prozkoumával po dlouhé době českou seriálovou kotlinu-a zřejmě už do ní znovu nadlouho nezbřednu. ()

Shadowspark

všechny recenze uživatele

No, mezi nejlepší seriály to nepatří, ale obsazení je zajímavé a musím uznat, tento seriál někdy své zlaté momenty má, i když ty vtipy jsou většinou otřepané, staromódní a nic nového. Zatím bych to ještě neodepisoval, šanci si to zaslouží. Někdy se u toho najdou momenty, kdy mě to rozesměje. Legrace to občas je, ale mezi top seriály se rozhodně nedostane. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Čtyřlístku dávám už od dětství přednost raději v kreslené podobě. Tenhle pokus o český sitcom šel po třetím dílu mimo mně a to jsem mu chtěla dát opravdu šanci. Neustála jsem to. Tady se sešel špatný humor, postavy se stejně špatným scénářem. Hvězdu dávám za hereckou partu. Ta se hned tak nevidí. Ale kde nic není, tam ani smrt nebere. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno