Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

Igy007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, pět hvězd, to je ode mě šprajc. Ale znám mnoho jiných kandidátů na sedm procent ... Dala jsem si všechny díly 2x ... A opakuji: viděla jsem mnohem, mnohem horší blbiny (které  tu mají nesmyslně vysoké hodnocení). Třeba takovej českej Raymond nebo Šteindler v sukních - to byl hnus fialovej, bylo mi hanba na to koukat i jen chvilku ... a pak hned sprcha na očištění - brrrr :-))) ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuhle seriálu dokážu odpustit už zajetý, český seriálový standart - furt o tom samém, nějaká hospůdka, vztahy, nic nového, žádné atraktivní téma, prostě na jedno brdo. Dokážu odpustit i Genzera, přestože pohled na něj mi způsobuje fyzickou bolest. Ale ta nevtipnost už se překousnout nedá. To je tak strašně unylé, pomalé, mdlé, bez nějakého tahu, že ani není možné představit si, že to tvůrci za vtipné považují. Připomenulo mi to jeden díl Simpsonů, ve kterém chvilkový pobyt v domě důchodců začal přetvářet Simsonovic psa i Lízu na důchodce. Tohle je přesně ono, koukáte na to a začínáte chřadnout a senilnět, jak je to strašně CHCÍPLÉ. ()

Reklama

Shadowspark

všechny recenze uživatele

No, mezi nejlepší seriály to nepatří, ale obsazení je zajímavé a musím uznat, tento seriál někdy své zlaté momenty má, i když ty vtipy jsou většinou otřepané, staromódní a nic nového. Zatím bych to ještě neodepisoval, šanci si to zaslouží. Někdy se u toho najdou momenty, kdy mě to rozesměje. Legrace to občas je, ale mezi top seriály se rozhodně nedostane. ()

jh666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle ne. V českých televizích už je člověk zvyklý na ledacos, ale tohle je dost možná nový extrém. Tady je špatně úplně všechno. O hraní se nedá mluvit, scénář asi někdo vymyslel o pauze na kafe a pak je tu ta věc, že to vůbec, ale ani maličko není ani vtipné, což je u něčeho, co se prezentuje jako komedie opravdu problém. 6 % za to, že to šlo přetrpět bez dávícího reflexu. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, opravdu hrozné kulisy, které by úrovní odpovídaly tak ochotnickému divadélku v Prčicích. Velmi stupidní scénář, jemuž nepomohli ani herci, kteří zjevně nevěděli jak se s takovou volovinou popasovat. Jediný vtipný moment byl, když se nastávající ex hlavní protagonistky pokoušel do baráku nacpat nájemníky, tím to skončilo. nechci zatím dávat odpad, počkám ještě jeden,dva díly, pak uvidím. Nicméně zatím to nevidím. - už vidím, je to odpad. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama