Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že nejpopulárnější příběh všech dob ztvárňují největší hvězdy stříbrného plátna v novém, zvláštním prostředí: to je Sen noci svatojánské v režii Michaela Hoffmanna. Zatímco o Hermínu soupeří hned dva nápadníci, Helena trpí při pohledu na muže, kterého miluje a jenž její lásku neopětuje. Jenže díky vílím kouzlům i ten největší cit během okamžiku zmizí a naopak - kde nebyla ani jiskřička, rozhoří se nezvladatelná vášeň... Klasická Shakespearova komedie o lásce a soupeření, tentokrát plná nadpřirozených bytostí. Král Oberon (Rupert Everett) a královna Titanie (Michelle Pfeiffer) vás zvou do svého čarovného lesa... (Cinemax)

(více)

Recenze (71)

vito_corle 

všechny recenze uživatele

Sen noci svatojánské-Shakesperovská pohádková komedie. Příběh v několika rovinách. Mladí lidé, kteří jsou sice zamilovaní, ale nějak se to špatně spáruje. Parta obyčejných ochotníků, kteří touží po skvělé sehraném představení. Pohádkové bytosti v čele s králem Oberonem, královnou Titánii a zmatkářem Pukem. Klasika ve verších s nadsázkou a vtipem, fakt úžasná sranda u ochotnického divadla, náruživý osel :). Vůbec mi nevadily cyklistické závody lesem, všechno se doplňovalo. Já se skvěle bavil !! ()

Želik 

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by ma, že v jednom filme uvidím Christiana /Batmana/ Balea, Calistu /Ally Mc Beal/ Flockhart a Annu /Bathory/ Friel:))). Inak k filmu môžem povedať iba krása, krása, krása. Ale čo sa čudujem, veď je to Shakespeare so skvelým obsadením, dobrou hudbou a vtipom. Keby ma niekto hľadal, zháňam ten zázračný kvet, aby som neskončila v háji a sama. ()

Reklama

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naprosto perfektní Shakespearova adaptace! Všichni herci (a že to jsou páni Herci) si to viditelně užívají, k Williamovu již trochu místy zastaralém humoru je dodána i trocha modernějšího situačního a je to vážně kouzelná zábava. Dějový posun do 19. století překvapivě vůbec nevadí, aspoň je to podmalováno nádhernou klasickou operní hudbou a ano - dočkáme se i Mendelsohnova Pochodu. Ke konci jsem se válel smíchy a jsem nadšen. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Ak Luna zľutuje sa,odpustí mi pýchu,slabosť z ľútosti, nech ožiari mi cestu striebornú a pošle mňa,fanynku pokornú na výlet do zázrakov ríše. Nazriem i do tajnej skrýše. Ach,chyba,oslie uši mám, nechcem,no aj tak vytrvám hľadiac na lásky bytosti v úžase,nežnej starosti. Vďaka za príjemný to sen, viem,nepatrím ja sem, no bicyklujem celkom rada. Vraj-k ochotníkom padaj! Chcem zotrvať tu navždy, tu,v krajine elfov,víl, je tu šťastný každý, ani ty sa nemrač,Will. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nejpohádkovější Shakespeare jakého jsem kdy měla možnost vidět a kdyby film viděl on sám, byl více než spokojen.Víly,elfové,raraši to všechno tu je (s tím make-upem si někdo musel dát sakra práci).Dále se tu objeví plejáda hereckých hvězd v čele s vynikajícím Kevinem Klinem,scéna z konečného představení nemá obdoby xD. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama