Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina žraloků se usídlila ve sladkovodním jezeře. Lidé z okolí začali bez stopy mizet. Dokáže někdo nenasytné žraloky zastavit před začátkem velké slavnosti, na kterou se na místo sjedou návštěvníci z dalekého okolí...? Molly, Harrison, jejich rodiče a babička vyrazili na prodloužený víkend k jednomu jezeru. Rodina bohužel netuší, že se právě v tomto jezeře usídlila skupina žraloků, která má na svědomí již několik mrtvých. Rodina se hned po příjezdu rozdělí, rodiče si vyjedou na loďce a Harrison vezme svoji babičku, Molly a Curtise, který přijel za Molly, k vodě. Zatímco Curtis a Harrison nakupují jídlo, Molly a babička jdou k vodě. Babička je hned sežrána žralokem, takže Molly běží pro pomoc. Harrison se rozhodne zachránit rodiče, kteří si vyjeli na loďce. Curtis a Molly zůstávají v kempu u Jonese, který vede občerstvení. Jones je na nebezpečná zvířata připravený, takže Molly a Curtise ozbrojí. Trojice pak společně zabije jednoho z celkem 6 žraloků. Pak trojice zachrání i rodiče Molly, na které žralok zaútočil, když byli na projížďce loďkou. Otec přišel o dva prsty. Jones je bohužel jedním ze žraloků zabit. Zbytek skupiny vyráží hledat Harrisona, protože ten se zatím k rodičům nedostal.
Harrison při pátrání po rodičích narazil na Dawn, která jako jediná ze skupiny přátel přežila útok žraloků o několik hodin dříve. Dawn zůstala po útoku uvězněná na stromě, odkud ji Harrison zachránil. Dvojice se pak vydala na loďce za jedním ze žraloků, chtějí totiž sledovat, zda dopluje k jezeru, kde má odpoledne a večer probíhat velká slavnost. K jezeru míří i Molly a zbytek rodiny, jen si cestou udělají zastávku u Jonese doma, kde vyzvednou další zbraně. Obě skupinky se pak sejdou u jezera. Harrison se snaží s Dawn lidi před žraloky varovat, ale nikdo je neposlouchá. Po prvním útoku nastane panika, ale většina lidí se z vody dostane. V jezeře jsou dva poslední žraloci, protože zbytek byl v průběhu filmu zabit. Předposledního žraloka dostane Curtis, který navíc nechá žraloka rozšrotovat. Curtis je na sebe hrdý, ale brzy umírá, protože na něj ze šrotovací mašiny vystřelily žraločí zuby, které jej i zabily. Molly je naštvaná, takže se rozhodne posledního žraloka zlikvidovat sama, což se jí i povede, když do něj střelí ohňostrojové rakety. (TV Prima)

(více)

Recenze (31)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další film který je vtipný jen čistě náhodou. Onehdy jsem se na to koukal na prima Cool a ten nápad, špatné herecké výkony a kamenné odhodlané obličeje. To vše spěje k naprosté dokonalosti tohoto nechtěně srandovního hororu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

POZOR! KOMENTÁŘ MŮŽE OBSAHOVAT STOPOVÉ MNOŽSTVÍ SPOILERŮ! Drsoňka s bižutérií v nose zabíjející žraloka smrtícím, blesky metajícím pádlem je prostě hustááá! Záběr kdy tak trochu debilní přítel zmíněné drsoňky sejme žraloka harpunou ze střechy auta, aby zachránil krásnou děvu v bikinách zděšeně volající o pomoc, mi naprosto ale naprosto vzala nejen dech, ale zároveň jsem vyždímala i své slzné kanálky! Nicméně boží mlýny melou a nejen ty. Žralok zmítající se v jakémsi mlýnku se mu pomstil a vystřelil po něm všechny své zuby! Film doporučuji ke dvěma flaškám něčeho ostřejšího, protože jinak ten nervy drásající napnelismus s následnou cukatůrou nevydýcháte. Grandiózní finále! Žraločí ohňostroj už nic nepřebije! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když víte, do čeho jdete, není co řešit. Až na pár světlých chvilek zábava od začátku až do konce. K obsahu filmu asi nemá cenu cokoliv bližšího psát, páč text od Primy je natolik vyčerpávající, že ho převyprávěl celý. Každopádně pěkná krajina, výborná hudba a hodně mrtvol. Žraloci jsou fajn a ti pixeloví nejsou až tak strašní, když přimhouříte oči. Potěšilo, že zařve i několik hlavních postav, ačkoli bych především v závěru věděl, koho ještě obětovat. Jasně, gore je velmi mírné, ale na krev dojde. A člověk si musí dát pozor, jelikož žraloci jsou nevypočitatelní a ukousnou ledacos. Jen by mě zajímalo, co se ve šroťáku stalo s harpunou... ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by se jednalo o komedii, docela bych se bavil a bral v potaz to, že veškeré dění je myšleno cíleně s humorem, jako tomu bylo v dávných dobách Petera Jacksona. Bohužel tvůrci mysleli vše smrtelně vážně a samotný nápad žraloků v jezeře, je ten nejméně debilní, co se ve filmu objeví. Celé to je neskutečně pitomé a amatérské a mohu to doporučit snad jen na nějakém halucinogenním dýchánku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se žraločích hororů týče, už mě v tomto odvětví asi nedokáže nic překvapit. Po záplavě všech těch céčkových braků z díly Asylum, Nu Image či Syfy jsem už viděl tolik ujetých kousků a výplodů tvůrčí fantazie, že tuto podívanou jsem bral už jen jako zpestření deštivého podvečera. Není to nic světoborného, ale jen další brak k pousmání. Tentokrát tu máme cca 6 digitálních žraloků, kteří útočí na své oběti ve sladkovodním jezeře, dokonce na vás zaútočí i na souši či ve vodě po kotníky. Že už jste tohle viděli mnohokrát a dokonce i na šílenějších místech (hory, písek, atd…)? Tak to s vámi musím souhlasit. Našlo by se tu však i několik humorných (leč stejně trapných) situací, kvůli kterým prostě stojí za to vidět tento film. Máte-li tedy rádi ujeté – bizarní kousky a rádi se pobavíte nad nápady mnohdy snad i pod drogami pracujícími scénáristy. Ani zde totiž nebudou chybět momenty, které mi nadlouho uvíznou v paměti. Kupříkladu takové zabití žraloka drtičkou a následné vystřelení žraločích zubů, které naposledy najdou svou oběť, nebo žraločí ohňostroj… Co se hereckého obsazení i samotných výkonů týče, tak ty byli opravdu slabé. Sice se tu objevilo několik známějších tváří, pár pěkných holek v bikinách, ale to je tak vše. Neskutečně trapné charakteristiky postav i samotné dialogy – to byla doslova otravná noční můra. V mysli mi snad na chvíli uvízne jen stará babča či debilní přítel dcery. Hlavně tedy jejich skony. Digitální ztvárnění žraloků bylo hrozné a tak si tvůrci vypomohli i několika neustále se opakujícími podvodními záběry skutečných žraloků – ani to však není u céčkových kousků nic neobvyklého. 30% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla veliká jízda. Neuvěřitelná sračka, řekl bych i přesahující céčkovou tvorbu. Všechno tu bylo špatně od první vteřiny. Chlámal jsem se vlastně celou dobu, někdy opravdu hodně...a o to tu celému teamu šlo, že ? -60* za filmovost, o kterou zde ale určitě nejde. Bavil jsem se, 3* dám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ozark Sharks“ je film, který je určen skutečně jen skalním fanouškům žraločích hororů. Není pro každého a klade na vás nároky na výrazné snížení kvalitativních požadavků na film. V „Ozark Sharks“ prostě kvalitu nehledejte. Ale když se dokážete uvolnit, všechno včetně logiky hodit za hlavu, najdete zde i pár momentů, kdy se vám bude snímek líbit a bude vás bavit. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Možná si vzpomínáte na Joeyho hlášku „nejradši bych si urval ruku, abych měl po ní co hodit!“. No a v tomhle filmu to uvidíte. Janice tu hraje podobně zubaté hejno žraloků a divák s vytřeštěnýma očima sténá „Ááách můůůj božeee!“. :D ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako řekněme si to na rovinu je to píčovina nicméně je to pořád lepší než minimálně 2 žraločí horory co jsem viděl naposledy a to 47 Metres Uncaged a Deep Blue Sea 3. Stupeň humoru je veliký ty hlášky jsou brutální (kde se na to hrabou oba Zombielandy dohromady). 60 procent beztak minimálně 100 lidí co to hodnotilo to ani nevidělo a dalo pouze odpad proto pro mě csfd není hodnověrná už delší dobu . ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, které působí komicky, aniž o to někdo usiloval. Něco mi říká, že u Vražedného jezera by se ošíval i Ed Wood. Tohle je vážně velký! Dnes jsem si vystačil s pěti minutama, tohle chci ale jednou vidět celý! ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní mockbuster bez bázně a hany se vším všudy co takový snímek má mít. Kupodivu to nemá na svědomí studio Asylum, jak by se dalo jinak předpokládat. Tradičně zkratkovitý scénář plný nelogičností vývoje děje, nízkorozpočtová výprava či CGI efekty jak z náročné videohry. Dějová šablona nijak nepřekvapí, zato šokují herecké výkony. Tento snímek je skutečně jak z nouze ctnost. ()

Lyžař odpad!

všechny recenze uživatele

Sracka! Kazdy rozhovor, kazda veta, kazda scena, kazda vrazda, kazdy navrat na vodu v duchu zachranit dalsi a dalsi blbi lidi-sracka. Spis je to komedie. Nebo vlastne parodie. Parodie na film! ()

EmilHS odpad!

všechny recenze uživatele

Takovouhle blbost jsem už dlouho neviděl. Spousta divnejch lidí je u nějakýho jezera/řeky, kde jsou normální žroloci, který ale uměj skákat několik metrů do vzduchu a dokonce skáčou po lidech na zemi. Ale co mě nejvíc štvalo, bylo, že postavy věděli, že ve vodě jsou žraloci, ale prostě tam furt lezli. Neskutečně mě ta naprostá nelogika tohoto filmu iritovala. Hrůza... Jediná postava, která se dala aspoň trochu poslouchat byl ten vtipálek s účesem Neda Starka. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, tak slabé hodnocení to má právem. Triky velmi špatné. Děj hrůza. Ani jedna jediná sympatická postava. Ale. Nepřetáčel jsem, takže deset a občas jsem se zasmál některým nápadům. Takže tu dvacítku snímku upřít nemohu. ()

Mr.Hlodavec 

všechny recenze uživatele

Nevím no...žraločími masakry jsem se už asi nějak přejedl. Hejno žraloků, co požírá každého, kdo se jenom dotkne vodní hladiny, mě už prostě na hodinu a půl nezabaví. Nicméně! Proti žralokům v tomhle filmu stojí parta blbounů tak debilních, že hlášek je tu fakt dost. Takže se odprosťte od veškerého logického myšlení a nechte se jen unášet na rok 2016 neskutečnými efekty, revolučními hereckými technikami při vyjadřování zděšení, nedopnutou mikinou a epickým finálem na "slavnosti s ohňostrojem". ()

koza3 odpad!

všechny recenze uživatele

Když špatnou knihu polijete kávou, nevadí Vám to. Když špatný film prosouložíte, nevadí Vám to. Když mu však věnujete pozornost a dostanete hovna v kýblu, strašně Vás to nasere. Tohle bylo béčko od první klapky, kde jsem se ještě chechtal, ale půl hodině jsem začal hodně kouřit jak jsem byl v obavách, že přijdu o rozum. Jelení parohy střílené z kuše a ohňostroj z krve žraloka. To bylo i na mě moc a to jsem viděl Atomové gymnázium. Škoda, že není něco horšího než hodnocení odpad, protože kdybych ho měl dát nějakému filmu, bude to právě tenhle. ()

Reklama

Reklama