Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mnoho způsobů jak stoupat do oblak!  Donna Jensenová si odmalička přála dostat se z rodného města Silver Springs v Nevadě a nepodobat se vlastní matce, která měla smůlu na muže. První zdrcující milostné zklamání s místním fotbalistou Tommym přesvědčilo pohlednou blondýnku, že je nejvyšší čas opustit rodné hnízdo. V televizi právě běžel pořad bývalé letušky Sally Westonové, ve kterém propagovala svou knihu "Život v oblacích". Ta nabádala mladé dívky k odvaze jít za svým snem a dodávala mnoho praktických rad. Donna nadšeně nastoupí u malé letecké společnosti Sierra Airlines. Vyděšená dívka v sexy kostýmku letušky sice dostává při prvním letu panický záchvat a vyděsí i zbytek cestujících, ale brzy si na nové zaměstnání zvykne. Získá i nové kamarádky Sherry a Christine. Všechny sní o kariéře letušek u velkých společností a spolu se zúčastní konkurzu do Královských aerolinií. Christine a Donna jsou přijaty do výcvikového kurzu. Přednáší zde i slavná autorka knihy Sally Westonová. Ta stanoví Donně, která jí připomene vlastní mládí a dychtivost, jediný a jasný cíl - stát se letuškou 1. třídy. Pro Donnu to znamená najít své vysněné štěstí a podřídí tomu vše. Přes veškeré nadání a znalosti však u závěrečných zkoušek propadne. Zdá se, že sen o štěstí se hroutí. V jejím životě se navíc objeví další nečekaná překážka v kariéře, sympatický student práv Ted. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (241)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dlouho při sledování téhle "věci" jsem si říkal, jestli je to záměrná parodie, nebo ty blbé sentence, co herci vypouští z úst, myslí vážně. Nejhorší to bylo na začátku, pak se hrany naštěstí obrousily. Gwyneth byla výrazná (ale nevím, proč takovou roli vzala, spíš bych si tam představil takovou Cameron Diaz, třeba vzhledem k obsazení Christiny Applegate a tanečku u záveřečných titulků), Mike Meyers byl jako vždy příšerný a Mark Ruffalo hraje sice civilně, ale IMHO furt stejně, třeba jako tady. Pos est zjišťuji, že je dobře, že onemocněl a roli, kterou měl původně hrát, vzal za něj Joaquin Phoenix. Tím teď myslím tento snímek. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

.. a scenár tretej triedy. Ale dalo sa na to pozerať. Už od začiatku bolo jasné, že vtipu tento film veľa nevypotí a komediálna úroveň je na mizivej úrovni (a asi len Mike Myers bol na usmiatie). Ostalo tak už len čakať, kedy do deja vpustia romantiku. Tá našťastie nesklamala a film bol celkom roztomilý a medzi Markom a Gwyneth to milo iskrilo a fungovalo. 45%. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co vám budu povídat, dlouhé sobotní odpoledne, nuda v práci a puštěná televize. Z té na mě koukala sympatické Gwyneth a její snaha stát se letuškou. S čistým svědomím bych to doporučil leda fanouškům téhle blonďaté herečky. Ostatní to bavit nebude, leda je potěší to, že se tam objeví Mark Ruffalo. Nic nového pod sluncem a tím pádem i lehký podprůměr, hlavně kvůli scénám s pidlovokým Myersem. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dosť priemerná komédia, ktorá nemala ani veľa potenciálu. Preto sa nečudujem tomu čo z toho vyšlo. Scenár je strašne slabý - je tu málo vtipov a z nich ešte väčšina ani vtipná NIE je. Navyše to, že sa príbeh odohráva v minulosti, nie je vôbec využité. Gwyneth je sexy a keď dá sa na ňu veľmi dobre pozerať, no a pravdaže je tu ešte ešte Christina... avšak pravý dôvod, prečo sa táto komédia oplatí pozerať, je fenomenálny Mike Myers. ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Snímek stojí za zlámanou grešli vzhledem k tomu, jak stupidně si hraje na ,,vážnou" věc, jak kýčovitý příběh proklamuje a jak prázdný a okoukaný scénář nabízí (jako bych všechno už někde slyšela). Nicméně přesto musím uznat, že mě hlavní hrdinka neiritovala, ba dokonce byla docela fajn, takže jsem se nakonec uchýlila ke 2 *, byť 1* či odpad by zde byly zatraceně úměrnější. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Na konci titulkov sa nachádza pár vystrihnutých záberov. (Mihail123)
  • DVD obsahuje špeciálny dokument o histórii letušiek. (Mihail123)
  • Napriek tomu, že film bol natočený v roku 2001, 5-eurovú bankovku môžete zbadať keď Donna píše v Paríži pohľadnice. (Mihail123)

Reklama

Reklama