Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

pepo 

všechny recenze uživatele

Tempo uháňa od úvodnej scény, humor je dobre časovaný, pasce sú dostatočne nápadité, zvieratká roztomilé, ponaučenia nenásilné a budovanie charakterov úderné. Čas na nudu teda rozhodne nehrozí a striedma stopáž sa dorúti do finále veľmi efektívne. Navyše titulný hrdina vie byť totiž občas poriadny zmrd a tvorcovia s týmto faktom prekvapivo veľmi zaujímavo pracujú. Čo je balzam na dušu pre každého, kto občas v animovaných groteskách fandil kocúrovi Tomovi, prípadne mu bolo trošičku ľúto zlodejov zo Sám Doma. Nejde síce o nič svetoborné, no na poldruha hodinky dokáže výborne pobaviť aj nenásilne poučiť. Veľmi silných 7/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Při sledování Králíčka Petra jsem si nemohl nevzpomenout na velmi podobně působivého medvídka Paddingtona. Oba dva filmy ovšem nemají společné pouze to, že ústředními hrdiny jsou roztomilá zvířátka, působící neplechu v lidském světě, ale i to, že se jedná o skutečně velice zábavnou podívanou pro celou rodinu. A tak tu máme opravdu veselou záležitost, se sice prostinkým, ovšem v žádném případě nudícím příběhem, plným fungujících komických situací, které i přes svou infantilnost ovšem nevyznívají ani trochu trapně, či dospělému oku nedůstojně, naopak, dokážou pobavit napříč generacemi, dále tu máme i sympatické obsazení lidských postav, kde kraluje především výborný Domhnall Gleeson, nad zpracováním všech zvířátek se pak jen tají dech, oslovila mě i taková celkově úžasně uvolněná, až nakažlivě miloučká atmosféra filmu, má to navíc slušný spád, takže já zde zkrátka nemám tomuto snímku příliš vážně co vytknout, bavil jsem se já, bavili se děti, prostě mohu jen a jen doporučit. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebýt volného lístku do kina od kamarádky a současné slabší nabídce filmů, nechala bych si "Králíčka Petra" s čistým svědomím ujít. Po jeho zhlédnutí vám taky můžu poradit, abyste za návštěvu kina rozhodně neutráceli, i když... může se vám líbit realistická animace zvířátek (mně taky), můžete si užít zajímavé obsazení zvířecích i lidských rolí (české znění bylo taky slušné), já jsem ale měla problém už se základní myšlenkou celého příběhu. Přijde mi tak nějak normální, že se lidem nelíbí, když jim armáda králíků a dalšího zvířectva sežere veškerou úrodu, tudíž mi Petr a jeho rodina vlastně lezli na nervy skoro stejně jako hlavnímu "záporákovi". Dětem se tahle taškařice bude asi líbit, ale nevím, jestli autorka knižní předlohy měla opravdu takový záměr. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere Cinemas Hostivař - Jeden z nejlepších animáčů, jaký jsem za poslední roky viděl. Krásně a naprosto věrohodně udělaná animace, hodně povedených vtípků a fórů a celých 90 minut je velmi slušná jízda, která ani na moment nenudí. A co je hlavní - na své si přijdou jak děti, tak i rodiče, takže zcela ideální rodinný film. Synek v kině vybuchoval smíchy :) 80% (with J+A) // (1.2.2019) HBO2 HD - Parádní animáč - za tím si stojím i po druhé projekci. Perfektní animace a skvělý humor po celých 90 minut. 80% (with J+A) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)
  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama