Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Soderbergh exceluje se svými parťáky, protože tahle loupež trumfne i Dannyho parťáky a i jiné filmy, ve kterých se loupí. Film je nejvíc silný v příběhu, v postavách a v humoru. Zdejší humor, neni žádný Deadpool, ten humor je spíš takový situační, ale když se něco vtipného stane, tak se opravdu od srdce zasmějete. Je to takový pohodový film, nikomu se nijak výrazně neublíží, až tedy na ty dvě ega, těch dvou blbců, kteří si o to stejně koledují. A tak největší problém, spočívá v prvních patnácti minutách, filmu to docela trvá než se rozjede, ale jak nastoupí žlutý Craig, tak se film rozjede a vydrží to až dokonce. Jo ten konec, ten byl opravdu, jedna z největších vochcávek vůbec. Za zmínku ještě stojí, malá miss krásy, která místo toho aby se zvrhla v odporné buranství, se zvrhne v jednu z nejkrásnějších a nejvíc dojemných věcí.Rád bych napsal k filmu víc, ať už k propracovanému příběhu, k bizarním postavám, ale to bych musel spoilerovat a to se mi nechce, prostě jděte na film. Maximální doporučení, je to překvapení, je to nečekané a to víc je příjemnější. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Steven Soderberg mě svou režií nikdy nepřesvědčil, ale jeho Dannyho parťáci v Redneck stylu beru všemi deseti. Velmi zábavný a sympatický film s příjemnými herci( Tatum, Craig, Swank excelují) a dost možná jeden z nejpromyšlenějších a nejoriginálnějších Heist filmů, co jsem kdy měl možnost vidět. Občas se vydaří i vtipná scéna, není nouze o napětí, skvěle funguje chemie mezi postavami a závěrečných 40 minut jsem opravdu zíral s nadšením. Velmi milé překvápko, v takovou spokojenost jsem ani nedoufal. Skoro 5. 85% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Poměrně dlouho jsem si myslel, že udělím filmu dvě hvězdičky, ale díky druhé polovině jsem se nechal obměkčit a přidal jsem třetí. Channing Tatum mě ani tentokrát nepřesvědčil o tom, že je herec, měl jsem pocit, že jediný, kdo by stál díky svému výkonu za zmínku, byl Daniel Craig. Snímek mě do poloviny nijak zvlášť nebavil, později se situace lehce zlepšila, ale pořád jsem měl dojem, že se dívám na něco, co už jsem viděl (několikrát). ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Což o to, plán Loganových parťáků má své téměř-geniální perličky, ale jeho "překvapivé" zvraty působí jaksi uměle - nedokážou vzbudit ten patřičný wow efekt. Ani sympatičtí herci a sem tam nějaká ta úsměvná jednohubka ze života rednecků na západě nemění nic na tom, že po spuštění závěrečných titulků nezůstane v divákovi žádný hmatatelný zážitek... 6/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Svieži, energický a dobre napísaný film. "Logan Lucky" ma bavilo. Funguje to aj ako komédia a aj ako dobrý krimi film. Nie je tu veľké množstvo akcie, ktorú by možno diváci vyžadovali, no na druhú stranu to má dobré postavy, dobré dôvody na to, aby sa rozhodli ukradnúť to obrovské množstvo peňazí a potom je tu aj vynikajúci výber hercov, kde kraľuje trojica Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig. Je skvelé ich sledovať spolu spracovať celú akciu a človek sa s nimi baví. Riley Keough je rovnako skvelá. Plus musím povedať, že keď vidíme aký skvelý plán akcie vymysleli, tak človek nemá problém tomu neruveriť. Napriek tomu, že miestami sú niektoré momentky vcelu bizarné. Ale fungujú výborne. Človek by možno uvítal trošku lepšie tempo pre film a možno by som si vedel predstaviť, že by sme mali trošku lepší záver, no ako celok musím povedať, že film bol vtipný keď mal byť vtipný, bol energický keď to bolo potreba a hlavne herci fungovali spolu dobre a vedeli tomu dodať dobrú atmosféru. A plus ma aj baví sledovať rýchle autá. Neviem, či je toto film pre každého, no jednoznačne viem povedať, že som rád, že som ho videl a nebránil by som sa k nemu vrátiť. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)

Reklama

Reklama