Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Raevan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by mohl natočit snad kdokoliv, jenomže my na to nemáme tolik debility a peněz jako tihle Amíci. Chvílema sranda, ale co je moc, to je moc. Parta bohatých Američanů nemá co dělat tak udělá praštěný videa, o tom jak do sebe mlátěj a náražej v nákupním košíku do zdi. A co byste čekali od Američanů....ti jim za to dávají obrovský peníze. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda psychopatov v prvom filmu Jackass. najslabší s trilógie pretože tie ostatné časti sú ešte viac skazené a masochistické. Avšak je to debut ako hrom a patrí do topky mojich najobľúbenejších filmov. Film srší originálnymi nápadmi najviac som sa pobavil nad trúbením pri golfu situácia tam musela byť drsná. Som za každú srandu , ale od tejto partie by som asi pozvánku na natáčanie odmietol . ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

U tohoto "filmu" se dá pochopit a respektovat celá škála hodnocení. Dva extrémní názory "Jsou to nezodpovědní, úchylný povaleči s neúctou k majetku i životu" i "Jsou to největší magoři, s nejnižším pudem sebezáchovy a můj vzor" se navzájem nevylučují, a ani se nedají vyvrátit. Oba jsou zkrátka pravda. Já se se svým přístupem zařadím jako ovce někam do mainstreamového středu. Osobně si myslím, že to mělo zůstat u seriálového zpracování, takto rozsekané záběry působí nesourodě, jak tematicky, tak spojením do celku. Některé pokusy jsou až příliš zvrhlé, každopádně za všechny velký palec nahoru. Koule na to, to po nich zopakovat, bych většinou určitě neměl. Bonusem zůstává, že jsem se i dost často zasmál (psycho prostřihy nebo wipeout), ale hodnocením i tak zůstávám v průměru. 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vyloženě věc vkusu. Chápu lidi, kteří dávaj odpad i lidi, kteří dávaj 5 hvězdiček. Prostě tohle je totální úlet, který je místama humorný a místama i dost nechutný. Záleží, kdo má kde jakou hranici. Já ji mám někde uprostřed, takže jsem se i párkrát slušně zasmál. Ale ti chlapi sou fakt kokoti na entou :-D ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou známí svým specifickým humorem. Někdo se u nich bude řezat smíchy a někdo bude znechuceně kroutit hlavou. Já osobně patřím do té první skupiny. Film je obsahově ještě lepší než seriál. Naší staří známí v čele z Johhnym Knoxvillem nemají ve filmu žádné zábrany a tak vyvádí i kousky, které nebylo možno vidět na MTV. Zavítají i do jiných zemí a tak předvádí své kousky například v Tokiu. Pokud vás baví koukat na nechutné fórky a extrémní skopičiny jako je například lezení po laně nad aligátory či demolování golfového hřiště v golfových vozítkách, tak směle do toho. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama