Reklama

Reklama

American Horror Story - Delicate

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Po několika neúspěšných pokusech o umělé oplodnění si herečka Anna Victoria Alcott (Emma Roberts) nepřeje nic jiného, než založit rodinu. S tím, jak roste rozruch kolem jejího nedávného filmu, se obává, že se na ní něco zaměřilo – a to i na její snahu o rodičovství. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Bohužel jedna z nejslabších řad. Úvod mě celkem navnadil, následně mě díly bavily na střídačku trochu méně nebo trochu více. Bylo to prostě celkem fajn. Pokud jste viděli nějaký horor s těhotenstvím řízlým démonstvím, nejspíš vás to vůbec nepřekvapí. Hodně halucinací, trocha body horroru a nechutností. A samozřejmě dle standardu tohoto seriálu, hajzlové jsou vlastně úplně všichni. Nebylo by to ovšem AHS, kdyby to finále opět nepohřbilo. Asi nejkratší díl, co kdy tahle antologie měla, zase zanechal hořkou pachuť. Nevím, jak moc za to může ta stávka, kvůli které poslední čtyři díly dorazily téměř o půl roku později, každopadně je to fakt špatně a nechápu, jak to někdo mohl považovat za uspokojivý konec. Nedává smysl a člověk ani neví, co se to vlastně stalo. Na pavouky, které jsme mohli vidět v každém díle, se autoři taky vykašlou a nic z toho není. Pochválit mohu herecký výkon Emmy Roberts, která se opravdu hodně snažila. Překvapila mě taky Kim, která do svojí role padla dokonale -  a to se čemukoliv Kardashianovskému skoro vyhýbám. Z minulých sezón se pak už příliš známých tváří nevrátí - Billie Lourd a Leslie Grossman snad většinu svých scének natočily za den, jak málo screen timu mají. A pak je tu taky skvělý Denis O'Hare, který ovšem taky moc příležitostí předvést se nedostane a na konci série pro jistotu chybí úplně - nejspíš na to pozdější natáčení neměl čas. Příliš tak Delicate doporučit nemohu. Pokud vás nechytne první díl, asi ani nemá cenu sledovat dál, nerozjede se to. Já jsem aspoň rád, že jsem si prvních pět dílů kvůli čekání na Disney titulky nepustil tehdy v říjnu a mohl jsem si teď vše sjet najednou. Tak schválně, jaká čeká AHS budoucnost. Bude 13. řada ta poslední? Vrátí se do ní víc našich oblíbenců? Možná by nebylo od věci si dát rok pauzu a naservírovat odchod ve velkém stylu. Podle mě se tak ale nestane, ono se to prostě radši nějak doklepe. ()

Noan 

všechny recenze uživatele

Chapeme tento rok su v mode vykradacky Rosemary's Baby, dalsi horror s tehotnou v hlavnej postave, uzas. AHS sa po Apocalypse nevie pozbierat a prist s originalnym pribehom a hlavne so zapletkami a necakanymi rozuzleniami, kde su tie casy viacerych dejovych liniek a 5-6tich hlavnych postav? Nemastny-neslany mix Coven a Apocalypse, bez atmosfery a napadu. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

12. série: Už se fakt sama sebe ptám, proč si to furt dělám. Existuje přece tolik dobrých seriálů, na které si brousím zuby, ale z nějaké moji podivné loajality, pořád dávám AHSku šanci, i když vím už předem, že budu zklamaná. A opět. Asi tři díly se daly snést. Poslední série AHS jsou pro mě opravdu na hranici snesitelnosti, co se týče kvality a čím dál víc i hereckými výkony. Emma mě po dlouhé době svým výkonem téměř neuchvátila a ač nevěřím, že to říkám, Kim ji opravdu málem předčila. Tomu, kam tenhle seriál kvalitou i scénářem sklouzl se dá těžko uvěřit. Nefunguje tu téměř nic. Hororová stránka nula, spousta dílů je úplně prázdných, takže i když to má dílů jen devět, i to je podle mě moc. Prostě někdy je opravdu lepší si říct, že už to stačilo a neždímat to jako už třikrát zalitý čaj. Prosím, už ne! ()

Petrichor8

všechny recenze uživatele

Po poslednych seriach, ktore boli pre mna skor sklamanim nez pracou hodnou Ryana Murphyho som naozaj prijemne prekvapena. Emma dokonale stelesnila neznu kvetinku, ktora napriek tomu, ze bola na pokraji totalneho nervoveho zrutenia, tuzila po tom, po com tuzia vsetci, ktori snivaju o slave a bohatstve v diablovom epicentre (Hollywoode). Kim naozaj prekvapila, hoci som ju podcenovala, ale to asi z dovodu, ze sa v roli diablice Siobhan nasla. A hoci je serial fikciou, ja verim, ze toto mozno v inom svetle sa naozaj deje rovno pred nasimi ocami. *Kto si pozrel seriu bez toho aby poznal brilantnu Miu Farrow v Rosemary’s baby by to mal okamzite napravit. Po flopoch poslednych serii, kedy som dala max 3 slabe hviezdy aj to vela krat z dovodu, ze Murphy je naozaj vynimocny, davam 4* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trápny pokus čoraz trápnejšieho Safri dua Playe-A-Live Murphy&Falchuk ako tak obmeniť a napodobniť pomerne úspešné Polanského Rosemary má dieťatko. Svetlých zábleskov je pomerne veľa, ale celkovo je to taká vata okolo dlho očakávaného prekvapivého rozuzlenia, ktoré ale bohužiaľ nepríde. Okrem toho otrepaný matriarchát, zlí biely ujovia čo ovládajú svet, kedy konečne ženy budú môcť natočiť feministický horor (výsledky všetci poznáme), za všetko zlé vo svete môžu muži a bolo by lepšie keby vymreli. Ak je to tak tak určite treba začať s pánmi Murphym a Falchukom... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (3)

  • Když je Anna (Emma Roberts) v obchodě, tak drží dětské oblečení. Poté, co se lekne, ho ale upustí. V dalším záběru už ho ale zase drží v ruce. (Duoscop)
  • Tato série vychází z knihy „Delicate Condition“ od Danielle Valentine. (Edithiel)

Reklama

Reklama