Reklama

Reklama

Uhoď ji, je to Francouzka!

  • Německo Freche Biester! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Starla je hezká dívka v texaském městečku a jejím velkým snem je, stát se televizní hlasatelkou. Aby uspěla v soutěži krásy, souhlasí s návrhem ubytovat u sebe studentku z Francie. Genevieve se nejdřív zdá být ostýchavá puťka, ale Starla má najednou samou smůlu - přijde o místo roztleskávačky, dostává špatné známky a ztratí i svého kluka. Naopak Genevieve se vetře do přízně jejich rodičů a stane se na škole populární. Starla začne mít podezření, že Genevieve ji svými intrikami připravila o její místo na slunci. Rrozhodne se proto připravit nemilosrdnou pomstu. Genevieve však přesně na to čeká! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (25)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Asi dvakrát se objeví takový nadějný moment, kdy si říkáte, že tenhle film by mohl být docela zajímavou teenagerovskou variací na thrillery o krádeži identity, ale naděje je bohužel velmi rychle udupána řadou klišovitých prvků a nešvarů žánru, kterým se nakonec tvůrci nevyhnuli. Navíc jsou obě hrdinky značně nesympatické a až zamrzí, že jejich boj nenabral trochu větší obrátky. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný film než všichni ostatní. Zapnu rozchrápanej ráno televizi, abych se trošku probral a v první chvíli mám pocit, že koukám na nějakej pitomej teenagerovskej seriál. Ale hlavní hrdinka je kost a než stihnu přepnout, začne to být i docela vtipné. Takže jsem tomu dal šanci a vyklubala se z toho, pravda hodně nenáročná, ale povedená, svižná a hlavně vtipná komedie pro náctileté a la 10 DůVODů PROČ TĚ NENÁVIDÍM. Buď na stará kolena nějak dětinštím nebo je tu nějak moc zaprděných artofilů, kterým tímto doporučuju Lizzie McGuirre a S Club 7. Pak teprve uvidíte, co je to odpad. ()

Reklama

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Nuž čo vám poviem. Podpriemer, ktorý sa dá pozrieť raz-dvakrát, no viac už len s veľkou námahou. Nič extra, no film s takýmto scenárom asi ťažko bude lámať rekordy. Film o tom, ako americkej hviezdičke ukradne super významnú pozíciu nejaká študentka z cudziny a nebolo by to ono, keby sa slečna sakramentsky nepomstila. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy tomu upřít nemůžu. Není to sice žádnej skvost a docela často jsem si říkal, jaká je to trapárna, ale naproti tomu musím říct, že lepší parodii tohoto žánru (náctnická komedie společně s thrillerem o ukradení identity) jsem ještě neviděl. Občas jsem se i zasmál, a párkrát mě to i pobavilo (což se o většině filmů tohoto typu říct nedá). Samozřejmě příběh je hloupost o ničem, ale to u těchto filmů je bohužel vždycky (stačí si jen vzpomenout, o čem je Prcičky nebo Roadtrip atd), takže ty dvě hvězdy za dovedení k absurditě dávám a kdyby to do té absurdity přímo skočilo a nejen postávalo u vstupních dveří, dal bych i tři. ()

paclinqa odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se koukala jen proto, že jsem měla dlouhou chvíli a chtěla jsem se možná i zasmát. A účel byl splněn! Takovýhle hloupoučký scénář by dokázalo napsat i dítě ve 4. třídě ZŠ. Stupidní příběh a k tomu stejně hodnocené herecké výkony. Naprosto "nečekané," zvláštní převraty v ději a už od začátku je jasné, k čemu tohle všechno spěje: hlavní hrdina změní své nadřazené a povýšené chování a po špatné zkušenosti se stane "lepším" člověkem. Ukázkový film na odpad:-) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama