Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Český internetový fenomén dostává své pověsti, ale bohužel jenom v první polovině epizod, ve které jde o opravdu svižnou a odvážnou sportovní satiru, která si nebere servítky a skvěle baví. Po přeobsazení jedné z kličových jde ale energie a kvalita do kopru a druhá polovina první série jede již na půl plynu a je pouze odrazem předchozích geniálních dílů. I přes slabší epizody jde ale na naše poměry o netradiční a zajímavý projekt, který má povedené epizody tak silné, že zlidověly a staly se fenoménem, což je obdivuhodné. Snad podobných dílů ještě pár přibyde. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První čtyři díly paráda, jenže to podcenili, byla velká pauza a další díly šly do sra*ek, doslova. Sice to ze začátku byl jenom soubor gagů, ale bylo odvážný, vtipný, velká parodie na českej fotbal (až v dalších dílech trošku nabylo stopáže a už se jel nějakej příběh), kterej je skandálama prošpikovanej a všechny camea potěšila. Kdo o tom něco ví, tak v tom ty reálie poznal a třeba Řepka byl vůbec to nejlepší na druhý půlce. S nucenou výměnou Prachaře to taky dvakrát nevyhráli a budou se muset hodně snažit, aby v další sérii (spíš filmu) ještě Lavi měl co nabídnout a jen trapně nedováděl na Facebooku. Ale pořád 70% ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Trefně nekorektní eskapady Juliuse Lavického jsou pro fajnšmejkry pohybující se kolem fotbalu balzámek na pocuchané nervy ze shlédnutí špatného zápasu a důvodem se popadat za břicho. Vyšehrad si dělá prdel z naprosto všeho, co v českém fotbale zapáchá a drze si bere na paškál i konkrétní fotbalisty. První dva díly jsou ryzí zlato, poté už dochází jak stopáž i už u časově dost krátkého počinu, tak i trochu esenciální vtip. Chtělo by to více dávek od Romči, aby vydržel s dechem. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mohlo jít o další internetovou perlu, bohužel projekt vznikl pod záštitou VOD paskvilu jménem Obbod. Jejich strategie na Youtube je taky hodně zajímavá. Jasně, začneme to tam nahazovat, ale pak se na to v půlce vyserem! K čemu druhý příjem. Geniální! Možná nejhorší je, že tvůrci evidentně nebyli připravení na tak masivní úspěch pilotu a zřejmě mysleli, že bude stačit vydávat jeden díl za měsíc. To nahodilé vypouštění epizod působilo strašně amatérsky. A to se bavíme o pouhých pěti dílech. Dalších pět snad ještě na konci roku 2016 nebylo ani napsaných. Velká škoda, hlad po Lavim byl obrovský a mělo se toho využít. S1: 60% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuba Štáfek dokazuje, že i navzdory svému domovskému projektu platí za výtečného komika, slušného herce - Ačkoli střihnout si takového rozkošně vygumovaného suvenýra musela být radost.. - ba dokonce vůbec ne špatného tvůrce.. Má sice opět o Kolečko víc, nicméně tomu to tentokrát zase jednou jede jako po mokrý trávě při špatným obutí.. Na dobře zvoleném půdorysu mikrokomedie rozehrávají pánové výtečné bago, při němž se vtipně trefují do jedné fotbalové osobnosti za druhou jako svýho času Roberto Carlos do zdi.. Vulgarity (v)hodně za pulicí čarou tentokrát celému projektu přesně pasují.. Účast několika fotbalových hvězd potěší i z toho důvodu, že naznačuje, jak si ze sebe kluci zvládají dělat legraci, což jim budiž přičteno ke cti.. Vysokou kvalitu, jakkoli některé epizody platí za vyloženou holomajznu, dokládá pak především reakce mistra Limberského..;) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • S ohledem na fakt, že Lavi (Jakub Štáfek) měl být přesunut do Bohemians 1905, měl seriál pracovní název „Klokan“. Tato idea se ale rozpadla, když vyhlédnutý představitel Krále a velký fanoušek „Bohemky“ Ivan Trojan musel roli odmítnout, jelikož byl na podzim 2016 již plně vytížen natáčením seriálu Svět pod hlavou (2017). O seriálu se ale doslechli činovníci v té době třetiligového Vyšehradu a ti vyšli filmařům maximálně vstříc, aby se seriál mohl odehrávat v jejich klubu. (Šéfik)
  • Seriál se stal tak populárním, že už existuje i vlastní Laviho kolekce oblečení – JL10. (griph)
  • V tomto díle se objeví dva bývalí čeští fotbalisté Jan Rajnoch a Radek Sňozík. Oba v době uvedení epizody působili v amatérském fotbalovém klubu Real Top Praha, ve kterém v té době také hráli osobnosti z kulturního a sportovního prostředí včetně představitele Laviho (Jakub Štáfek). (Wh1t3W0lf)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama