Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Po prvních třech dílech jsem chtěl hodnotit pouze dvěma hvězdama,ale poslední dva díly se seriál zvedl a je to jasně na tři.Hodnotím po pěti dílech,kvalita kolísá,ale mám pocit,že se seriál zvedá do slušného českého seriálové nadprůměru,ale na film Kožené slunce asi přece jen nemá.Všechny z party jsem si oblíbil a celkem se zase těším na další díly příjemného oddychového seriálu z mně blízkého prostředí. 60 % Od pátého dílu nebyl vyloženě slabší díl a za poslední léta je to nejlepší český seriál,který běžel na obrazovkách.Nakonec bych svoje hodnocení zvedl tak o 15% hlavně díky dílům Konvoj,Ples a třem posledním dílům.Škoda že na konci posledního dílu bylo pohřbeno další pokračování.Takže nakonec je to přes 75 % Zpětně mě baví všechny díly a když to spojím s filmem,tak zde vzniklo něco,co je na české scéně dost nevídané.Moje hodnocení je už přes 80% Po třetím dokoukání celého seriálu si ho musím zařadit mezi své nejoblíbenější.Každý díl mě dokáže pobavit a tohle dílko se pro mě stává kultovním.90% Sám ani nevěřím,že jsem původně chtěl se seriálem skončit a ohodnotit ho dvěma hvězdama,byla by to obrovská chyba. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

To že tento seriál bude populárny aj za desať rokov, tak o tom som pevne presvedčený. Okresní: Přebor sa totiž nesnažil zachytiť žiaden svetový trend, ani byť úžasne originálny. On vsadil na tú atmosféru, na tú mentalitu ľudí, na ten každodenný život. Teda na to, čo je každému nejakým spôsobom známe. Ale hlavne skvelý výber hercov z toho robí kultovú záležitosť. Ondřej Vetchý je bezchybný. Najlepšia časť je Na váhu. Hosťovanie Ivana Trojana bol skvelý ťah. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Na českou novodobou tvorbu neskutečně kvalitní počin se spoustou nezapomenutelných postav a scén. Typicky české archetypy a poměry na vesnice vystihuje jako málo co (ač jsem rodilý Pražan, část dětství jsem vyrůstal na malé vesnici a mohu tak víc než dobře posoudit). S každým dílem zraje jako víno. Vetchý pak v roli cholerického trenéra je naprosto vynikající. Jednou bude kult. 91% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// +námět, pár hlášek, hodně poutavé fotbalové prostředí, kdo nezná, není Čech -působí hodně levně, oblíbenec Ondřej Vetchý se mi tady nelíbí, spousta postav a dialogů celkem o ničem/// Na Okresní přebor jsem se hodně těšil. Námět pro spoustu Čechů jak vyšitý, ale přezevšechno mě to moc nezaujalo a ani nebavilo. Teď u posledních částí už si začínám zvykat na postavy, děj, náladu seriálu a občas se bavím. Nicméně je to zahozená penalta a šance na výhru tento seriál ztratil už při prvním poločase. Uvidíme jestli se chlapci do druhé sezóny zmátoří./// Celkem 42%/// ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Docela solidní zábava. Výborným plusem je určitě půlhodinová stopáž, díky čemuž nehrozí vata. Scénář sice není vrchol geniality, ale ujde to. Herci krásně civilní a vůbec jsem netušil, že nejvíc budu obdivovat Luďka Sobotu. A ikdyž se do mě vkrádala myšlenka, že Prušinovský moc koukal na Kachyňovo Kožené slunce, tak aspoň to vypadá, že fotbal bude na prvním místě a nějaké "vztahy" se objevovat nebudou. Zatím příjemných 8/10. P.S.: Sprostý slovník vůbec netrhá uši a výborně do seriálu zapadá ()

Galerie (26)

Zajímavosti (74)

  • Na začátku se musel natáčecí plán narychlo předělávat, když filmaře na jaře překvapil nenadálý příval sněhu. Když pak filmaři potřebovali scény se sněhem, muselo se uměle zasněžovat. (ČSFD)
  • Při scéně, kdy se Ilona (Tatiana Dyková) přijde do hospody ptát na opravu svého notebooku, běží v televizi zápas Sparta Praha – Baník Ostrava ze sezony 2004/2005. (fabecc1222)

Související novinky

Reklama

Reklama