Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní, nekorektní, ulítlé, ale přitom pořád strašně zábavné. Štáfek byl vždycky příjemně hrající osobou, Prachař mě zatím také nikde nezklamal. Fotbalu rozumím asi tak jako vietnamec českému jazykolamu, takže nejrůznější reference napříč všemi deseti díly šly mimo mě. Ale i přesto jsem si tenhle netradiční seriál užil. Delší odmlka nám přinesla v druhé polovině sice slabší díly, velkolepé finále (první řady) Vyšehrad opět zase vytáhlo na jeho zasloužených 80%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Úplně do hajzlu bych to nesplachoval.. Štáfek si to užívá a je tam pár dobrých fórů... Ale většinu času deseti krátkých epizod se to celé vleče kupředu dost neorganicky a jaksi dvourozměrně... Lavi prostě chlastá a prcá děvky.. To jsem jaksi pochopil po prvním díle a fakt nevím proč musel být tenhle banální motiv osou celé série.. Tak nějak doufám, že připravovaný film bude stát na trošku rafinovanějším scénáři a využije se tak -ten zatím zabitý- potenciál, který Vyšehrad bezpochyby má. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Strašný nic. Epizoda má pět až deset minut a stejně nějak zvládnou, aby její plytký děj začal otravovat a připadat nesnesitelně natahovaný. Postavy do jedné nesympatický retardi a hajzlové, kterým se může cílové publikum tlemit a povyšovat se nad ně (oblíbený český nešvar dělat všechny postavy hloupější než jsou diváci nad jakkoliv snesitelnou míru, aby se to snáz psalo a nebylo nutný o ničem přemýšlet). Je potřeba ocenit tvůrce, který chápou internet jako místo, kde jde dělat o kus víc než v televizi, ne Vyšehrad, který to pojal tak, že na net se dá vyblít cokoliv i bez základní snahy. 30 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První čtyři díly paráda, jenže to podcenili, byla velká pauza a další díly šly do sra*ek, doslova. Sice to ze začátku byl jenom soubor gagů, ale bylo odvážný, vtipný, velká parodie na českej fotbal (až v dalších dílech trošku nabylo stopáže a už se jel nějakej příběh), kterej je skandálama prošpikovanej a všechny camea potěšila. Kdo o tom něco ví, tak v tom ty reálie poznal a třeba Řepka byl vůbec to nejlepší na druhý půlce. S nucenou výměnou Prachaře to taky dvakrát nevyhráli a budou se muset hodně snažit, aby v další sérii (spíš filmu) ještě Lavi měl co nabídnout a jen trapně nedováděl na Facebooku. Ale pořád 70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Takové arogantní fotbalové hovado jako Lavi si nelze neoblíbit a Jakub Štáfek si ho neodolatelně dává. Jeho buranské vtípky a extempore s chlastem a děvkami jsou povětšinou k zasmání, i když často hloupě záchodové. Zároveň se rychle okoukají, proti čemuž sice vystupuje formát samostatných kratičkých anekdot, který na druhou stranu nenahrává soudržnému ději ani vývoji postav. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • S ohledem na fakt, že Lavi (Jakub Štáfek) měl být přesunut do Bohemians 1905, měl seriál pracovní název „Klokan“. Tato idea se ale rozpadla, když vyhlédnutý představitel Krále a velký fanoušek „Bohemky“ Ivan Trojan musel roli odmítnout, jelikož byl na podzim 2016 již plně vytížen natáčením seriálu Svět pod hlavou (2017). O seriálu se ale doslechli činovníci v té době třetiligového Vyšehradu a ti vyšli filmařům maximálně vstříc, aby se seriál mohl odehrávat v jejich klubu. (Šéfik)
  • V tomto díle se objeví dva bývalí čeští fotbalisté Jan Rajnoch a Radek Sňozík. Oba v době uvedení epizody působili v amatérském fotbalovém klubu Real Top Praha, ve kterém v té době také hráli osobnosti z kulturního a sportovního prostředí včetně představitele Laviho (Jakub Štáfek). (Wh1t3W0lf)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama