Reklama

Reklama

Channel Zero

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2018), 17 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Nick Antosca

Kamera:

Isaac Bauman

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'Oliveira, Natalie Brown, Shaun Benson, Kristen Harris, Bronagh Waugh, Jacqueline Calkin, Tristan Carlucci, Amy Forsyth (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roku 1988 zomrelo v mestečku Iron Hill päť malých detí. Práve v tom období sa v TV objavil strašidelný seriál pre deti, Candle Cove. Telá detí sa nájdu, avšak paralelne s ich nájdením sa prestane seriál vysielať. Po takmer tridsiatich rokoch sa Mike (Paul Schneider) vyberie do Iron Hill, aby objasnil zmiznutie svojho brata i ostatných detí a zároveň aby zistil spojitosť s televíznym seriálom. Mike však nie je jediným, ktorá sa do mestečka vracia. Na obrazovkách sa totiž opäť objavuje záhadný seriál, čo neveští nič dobré. (Marceloo)

(více)

Recenze uživatele Lockdown k tomuto seriálu (1)

Channel Zero (2016) 

Co to sakra je? Je to tak zvláštní, tak odlišné od všeho co jste zatím viděli, že s jistotou nedokážete říci, zdali se vám to líbí či nelíbí. Žánrově jde o směsku všeho možného od hororu, dramatu až po amatérské lítání kamerou sem a tam. Do toho vám tam lítají někdy až nevkusně nastřelené flashbacky ve kterých se člověk spíše ztrácí, než aby mu nějakým způsobem přiblížili děj. U hereckého obsazení bych vyzdvihl hlavně vedlejší postavy. Ta hlavní v podání Paula Schneidera je totiž šíleně prkenná a ano, chápu, že zahrát člověka, kterému tak trochu hrabe nedokáže zapomenout na minulost není jednoduché, ale tady to bije vyloženě do očí. Netuším jak přesně napsat hodnocení, vím určitě to, že seriál není úplně pro všechny. Nutí diváka hodně, opravdu hodně přemýšlet a že je od ostatních seriálů natolik jiný, to je ten důvod proč u něj zůstat, případně mu dát šanci. 65% ()

Reklama

Reklama