Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudní lékařka Iva Malinková je v šoku. Zjišťuje, že mrtvolu, kterou vykopali v lesíku, už jednou pitvala. Jde o tělo bezdomovkyně, která spáchala sebevraždu a měla být pohřbena žehem. Specialisté musí zjistit, čí tělo bylo spáleno místo těla bezdomovkyně a kdo mohl spáchat takto téměř dokonalý zločin. Stopy vedou na patologii. Malinková si vzpomene na ukrajinskou uklízečku, které rozmlouvala další soužití s násilnickým manželem. Jednoho dne uklízečka bez udání důvodu nedorazila do práce... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono je to zábavné, ale svou blbostí. Patoložka, tedy soudní lékařka, je v bytě podezřelých a jeden ji ohrožuje. Najednou má šéf kriminálky v podání Dejdara telefonát, že patoložka je v bytě podezřelých. Kdo mu volal, kurnik? Anděl, Pán Bůh? Protože žádný člověk to být nemohl. A to chycení podezřelého, že se někde bokem najednou vynoří druhý polda, který kdoví, kde se tam vzal, to už tady někdo v komentáři rozebírá. Navíc Dejdar se tváří tak strašně seriózně, až je směšný, sorry. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komplikovanost případu a vůbec realizace zločinu by sama o sobě byly zajímavé. To by jej ovšem nesměli řešit specialisté. Psychologická hra Laviho dovedla cynické pachatele k zoufalým činům. Protože na tak vychytralé zločince je třeba fištróna. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl 94. 3koda promrhaného potenciálu příběhu. Z tohoto tématu se dalo vytřískat mnohem více napětí, akce i gradace. Doktorka výborná, ale závěrečná scéna zoufale bez emocí. Každopádně nápad oceňuji 55%. ()

Johny44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specialisté jako vždy nezklamali. Není dílu, kdyby se neobjevila nějaká totální kravina. Z pitevny pohřebáci odvezli nahou mrtvolu. Než ji zpopelnili, všimli si, že má ve vlasech sponku asi za 5 korun. Tak ji vzali, a schovali, kdyby si pro ní přišli příbuzní. To je klíčový artefakt k celému dílu, aby díky jednomu vlasu v maličké sponce zjistili policisté totožnost oběti. Nepočítám už kraviny typu, kdy jedno civilní auto kriminalistů jede do bytu podezřelého, zastaví nedaleko vchodu a vyběhne ven, kde odchází podezřelý. Rozběhnou se za ním. To, ale není třeba. Hned po 3 vteřinách se podezřelý zastaví, protože z dálky před ním se blíží odněkud jeden z kriminalistů a míří na něho. Klapka, konec...pachatel chycen. Jen by mě zajímalo, odkud ten policajt přišel. Jestli s nimi nejel autem, ale běžel za nimi a vzal to zkratkou, či ho někde dopředu vyhodili a on se šel třeba vymočit do křoví, zbytek znovu objel blok domů a vrátil se tam, i když šíleně spěchali, aby zachránili doktorku z pitevny...Ať žijou zaměstnanci Specialisté z Novy. ()

Reklama

Reklama