Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes potěší seriál Simpsonovi především příznivce rocku a zejména skupiny Rolling Stones. V druhé epizodě nové řady totiž tato kapela pořádá pro své příznivce letní tábory, mezi nimiž se ocitne i blažený Homer Simpson. Jak je v originální verzi seriálu zvykem, kresleným muzikantům skutečně propůjčili své hlasy živé rockové legendy... Diváci české verze je uslyší alespoň v závěru epizody. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani niet čo dodať, ďalšia legendárna časť, ktorá navyše dokonale graduje. Dokonca aj úvod, kým sa vôbec dostaneme na rockový tábor a k veľkým hviezdam, prinesie dokonalé hlášky. Homer napríklad vymyslí perfektnú metaforu pre manželstvo, ale bojím sa ju napísať, aby sa mi to nevypomstilo. Záver musí patriť pochopiteľne koncertu, dočkáme sa na ňom špeciálnej automobilovej naháňačky Mick Jagger - Homer Simpson. A keď už sme nazad v Springfielde a medzi civilistami, musí to schytať aj suchár Skinner. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z posledných fakt skvelých dielov Simpsonovskej série. Homer perlí kade chodí a Rolling Stones sa skrátka podarili. "Nemúžu uvěřit, že kvuli tomuhle zrušili opičí pohotovost. Kolik budu mít sóliček, čtyři? No dobrá čtyři. Homre ty musíš jenom poklepat po mikrofoně a říct raz dva. Nemúžete to udělat vy? Musí mít ten satan takovou spotřebu? Já jsem jeho groupie . Říkam to správne, groupie? Příští týden pořádame koncert na počest obětí dnešního koncertu. Tys vědel, že to skončí masakrem tati? Áno, tento diel je masaker a moje rockové srdce sa neustále smialo. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"At the end of a hard day, there's no better feeling than coming home to the people that you love... Then there's those other days where you just wish you never got married or had kids. One minute, you're a carefree teenager, with dreams of being a rock star or a photographer for Playboy... then bam, some babe gets her claws in you and boom, you got a bunch of kids that always needs love. So, whammo, you get stuck in some boring job where they don't let you play guitar or take pictures of naked women. And all you can do is watch yourself get bald and fat and kiss your dreams goodbye." ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda, ve které se Homer účastní RnR tábora s instruktory Mickem Jaggerem, Keithem Richardsem, Elvisem Costellem, Lenny Kravitzem, Tomem Pettym a Brianem Setzerem. Uslyšíte "It's Only Rock 'n Roll (But I Like It)", "Rip This Joint", "Start Me Up", "She's So Cold" od Stones; "Are You Gonna Go My Way" od Lennyho Kravitze, "Pump It Up" od Elvise Costella a "The Last DJ" od Toma Pettyho . Jagger: Tábor končí, Homere, všichni musíme domů, můj trávník se sám neposeká. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda zo štrnástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) nesie názov "How I Spent My Strummer Vacation" (Homerova rock´n´rollová brnkačka). Premiérovo bola odvysielaná desiateho novembra roku 2002. Homer Simpson je pod tlakom, žije v strese, je napätý, podráždený a začína upadať do depresívnych stavov. Jeho manželka Marge a aj jeho deti to vycítia, a preto mu zaplatia relaxačný pobyt v letnom rock´n´rollovom tábore, aby tam načerpal energiu a novú chuť do života. Homer je z toho absolútne nadšený, pretože sa tam stretne s takými rockovými hviezdami ako sú Mick Jagger a Keith Richards z Rolling Stones, Tom Petty, Elvis Costello, Brian Setzer či Lenny Kravitz. ***** ()

Zajímavosti (7)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Názov tejto epizódy je vtipnou slovnou hračkou, ktorá odkazuje na speváka a hudobníka Joe Strummera z anglickej punk rockovej hudobnej skupiny The Clash. (MM_Ramone)
  • V momente, kedy sa objaví na scéne Elvis Costello, hrá v pozadí jeho pieseň "Pump It Up", ktorá sa nachádza na albume "This Year´s Model" z roku 1978. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama