Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

heyda 

všechny recenze uživatele

PŘÍJEMNÉ PŘEKVAPENÍ = soutěže, casting, kamera, dostatečný prostor pro každodenní život v táborech kmenů...........ZKLAMÁNÍ = hrozný moderátor (to i Vašut byl lepší), nudná režie a málo úderná hudba. Celkově čistý průměr, který neurazí ani nenadchne, ale je zde prostor pro zlepšování, takže třeba se dočkáme i další řady, nebo ne? :) 55% ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Jako sociální experiment je to dost zajímavý. Druhá polovina soutěže může imitovat např. situaci v podniku, ve kterým se chystá propouštění. Takže i trocha poučení se nabízí. Zajímalo by mě jestli někde na internetu nejede přímej přenos 30 krys v uzavřeným kontejneru, to by ale bylo nemorální, protože ty krysy se do soutěže nepřihlásily dobrovolně. Jinak se jedná o dobrodružstvím a sportem trochu ozvláštněné šmírování lidí, vystavených do prostředí, které útočí na jejich nižží pudy. 2- 3 řady mohou být člověku přínosem, větším počtem si však ublížíte. Česká mutace pořadu je ve všech směrech o 2 lvl níže. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Proti originálu, který mám rád, měla česká verze dva zásadní problémy: Ondřej Novotný není Jeff Probst a jeho strnulý projev soutěži opravdu neprospíval, druhým problémem byl casting, zatímco někteří lidé odpovídali běžně používaným typům v tomto druhu soutěží, Češi opět neodolali a vybrali lidi, díky kterým vznikl hybrid Survivora a Vyvolených. Škoda. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem velice zklamaný. Skvělý projekt, který je zabitý velmi špatnou televizí. Nemastnej moderátor, spousta debilních lidí, každá akce tak nějak ztrácí náboj. Ano, je to sice teprve první díl, ale obávám se, že další budou tuhle katastrofu pohřbívat stále víc a víc do hlubších míst. EDIT : 16.2. - Začalo mě to docela bavit! :D ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Naprosté okopírování amerického Survivor. Snad všechno je převzato z úspěšné reality-show z Ameriky. Hvězdičku dávám jen za to, že se jedná o v Česku nejkvalitnější pořad s podobným zaměřením, byť jen díky neskutečnému copyrightu + oceňuji, že nevznikla další Ulice, Ordinace a podobné vymelmozky... změna hodnocení: není to až tak špatné, casting se celkem povedl, moderátor by sice mohl trochu víc ožít, ale i tak přidávám hvězdičku. Vítěz: nefandil jsem mu, ale co se intrik, lhaní a nečisté hry týká, byl nepřekonatelný. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)
  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)
  • Robinsonův ostrov je v pořadí druhou českou verzí veleúspěšné show Kdo přežije (od r. 2000). Poprvé se soutěž objevila na obrazovkách Tv Prima pod názvem Trosečník (od r. 2006). Primácká verze u diváků propadla, kvůli čemuž vznikla jen jedna série. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama