Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem velice zklamaný. Skvělý projekt, který je zabitý velmi špatnou televizí. Nemastnej moderátor, spousta debilních lidí, každá akce tak nějak ztrácí náboj. Ano, je to sice teprve první díl, ale obávám se, že další budou tuhle katastrofu pohřbívat stále víc a víc do hlubších míst. EDIT : 16.2. - Začalo mě to docela bavit! :D ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Naprosté okopírování amerického Survivor. Snad všechno je převzato z úspěšné reality-show z Ameriky. Hvězdičku dávám jen za to, že se jedná o v Česku nejkvalitnější pořad s podobným zaměřením, byť jen díky neskutečnému copyrightu + oceňuji, že nevznikla další Ulice, Ordinace a podobné vymelmozky... změna hodnocení: není to až tak špatné, casting se celkem povedl, moderátor by sice mohl trochu víc ožít, ale i tak přidávám hvězdičku. Vítěz: nefandil jsem mu, ale co se intrik, lhaní a nečisté hry týká, byl nepřekonatelný. ()

Reklama

Napp 

všechny recenze uživatele

Z obvyklých 15 dílů americké verze jich Nova vykouzlí pravděpodobně 100. Kmenová rada není totiž asi tak zajímavá jako soutěžící, co bez problémů od produkce dostávají pláštěnky. Ehm, nejdrsnější televizní show? A to ani nemluvím o moderátorovi, zajímalo by mě, kde toho vyhrabali. Nejkomičtější ovšem byla "zcela spontánní" první aliance. "Budeme si krýt záda? - Co z toho jako budu mít já?". Aneb Slunce seno se vypravilo na pláž... ()

CorteX^ 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, na tv se již nějaký pátek nedívám, ale dali jsme tomu s přítelkyní šanci a WAU! Upřímně mě to pozitivně překvapilo - výběr soutěžících, poměrně hezky zpracované soutěže (fakt jsem to stavění štábu v tom vedru nezáviděl) a docela i dobrý střih, respektive není nejhorší :). Ze začátku nás trochu polekal moderátor, který působil jak pre alfa verze umělé inteligence bez jakékoliv emoční vybavenosti, ale nakonec jsme si na něj zvykli a zlepšil se, pes. Místy se to zvlášť po sloučení trochu táhne, ale jinak je to pěkné zpestření pondělních a středečních večerů zvlášť v zimním období :). Good job a jsem docela i rád, že už rekruitují pro druhou řadu. Taky mě na tom HLAVNĚ baví to, že to není 100% faleš (teda doufám), jako u prostřena či výměny manželek, které se tváří tak opravdově a přitom je vše naskriptováno. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu vůbec nevěřil (vzhledem k předchozí české zkušenosti s tímto formátem) a mé obavy se s příchodem toporného moderátora a občas velmi "českých" soutěžících ještě prohloubily, ale postupem času se to tak nějak usadilo, proselo a zahladilo a heleďmese koukejme, on je to nakonec vlastně docela regulerní Survivor.. Asi se z toho při součastném rozložení sil nestane série rovnající se svou kvalitou nejlepším sériím americké produkce, ale to je holt vzdycky sázka na nejistotu... Moderátor svůj projev časem sice kapku zlepšil, ale pořád je to plné přeřeků (které by šly snadno poupravit v postprodukci) a nejistoty (chápu, že je to velkej úkol, ale s tím se dalo počítat..) .. Pokud se série dotlačí ke konci s důstojností a nebo dokonce nějakým tím hezkým zvratem, jsem ochotný přihodit i čtvrtou hvězdu :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V době natáčení sužovaly Filipíny extrémní teploty. Rtuť teploměrů se často blížila k 50°C. Sám moderátor Ondřej Novotný to odnesl deseti  úpaly. (DexMASTER094)
  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)

Reklama

Reklama