Reklama

Reklama

Zabijáci z maloměsta

  • Dánsko Dræberne fra Nibe (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky? Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat... Divoký tanec začíná! (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

Franki69 

všechny recenze uživatele

Když je člověk stárnoucí zedník s poněkud přitroublým kamarádem v jednom z konců světa v severském městečku s několika domy a značně omezeným počtem zákazníků, tanečním sálem místo kostela a s jednou hospodou se spastickým číšníkem, jeho smysl pro rozlišení dobra a zla značně okorá. A když dojde k názoru, že to se stárnoucí manželkou už nemá tu jiskru jako zamlada, snadno dojde k přesvědčení, že ji klidně může nechat zabít…Tahle komedie je pěkně černě syrová, herci patřičně, zcela v duchu severské black noir comedy přehrávají až hanba a kromě toho, že se pobavíte (pokud severským komediím s krutějšími vtípky a značně nekorektními dialogy fandíte), nestrávíte s hlavními hrdiny moc času. Film má značně sympatickou stopáž a i přes občasné blbé dialogy celkem uteče. Dávám pěkných 60%, na stovku to bohužel fakt nebylo… ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Začínalo to jako fajnová bláznivá komedie, bohužel se to po velmi vtipném, ale také velmi krátkém, úvodu změnilo ve standardní nezáživnou frašku s pár dobrými momenty a absolutně nesympatickými hlavními hrdiny. Naštěstí to čas od času od úplného dna zachraňuje Marcin Dorociński v roli věčně opilého ruského zabijáka. Moje hodnocení 45%. ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitosť s typicky severským/škandinávskym humorom. A musím povedať, že párkrát som sa z chuti zasmial. Mužské postavy pobavili, hlavne Proctor... (kto nechápe, pozrieť Banshee :), u žien už to bolo horšie. Herečky to boli slabé a nesympatické. Príbeh v pohode, síce prevarený ale tak krásne naivný a priamočiary, že som sa nestihol takmer vôbec nudiť. 65 %!! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ole, co to jako, kurva, bylo, vole?! To se takhle po Adamových jablkách či Milých lidech naivně domníváte, že s Dány prostě do hovna šlápnout nelze, obzvláště, má-li to v celuloidových zádech kulantního režiséra a Proktora v hlavní roli. A bác ho! I s takovými predispozicemi náhle vyškrábáváte z podrážky trapnou semidebilní taškařici pro zabržděné hihňaly u tak Trošku lopatích spektáklů, v níž všichni, kromě toho, že ze sebe v duchu předčasně potraceného scénáře dělají ultimativní dementy, ještě navíc afektovaně přehrávají hůř než Tříska v Hamletovi. Strašlivě retardovaná pičóza, za kterou každý z těch blahoslavených čtyř a pětihvězdičkářů zaslouží hodit do výběhu banán a vyhrát poukázku na roční maratón shitkomů Prímy Hnooj, TV Lopattov, nebo rovnou na lobotomii. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá, že idioti jsou jen ti dva sexuálně frustrovaní neřemeslníci, ale postupně se přidávají všichni. Zábavné v některých jednotlivostech, ale divák si musí zakázat nějak hlouběji přemýšlet nad tím, jaká je to celé pitomost. Být úspěšný zabiják a hledět denně stokrát častěji na dno flašky než do puškohledu, to už vyžaduje širokou ruskou duši. Scéna, kdy se Dorocinskeho Igor Lihor dostane do hlavy afghánského řidiče taxíku, je prostě top. Tolik negativní energie na tak malém prostoru.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama