Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako jeden z největších fanoušků hororu jsem si tu milou povinnost musel splnit a podívat se i na tento snímek. Říkám, nezačalo to špatně. Zajímavý námět, dobrý výběr prostředí a i ta hlavní hrdinka mi byla sympatická. Postupujícím dějem film ztrácel na zajímavosti. Vytratilo se tajemno a dostavila se nuda. Úvod filmu 4, střed filmu 3, závěr 1. Celkem 2,6666666. Zaokrouhlím na hodně špatné 3 hvězdičky.

Chromeskull

Chromeskull (hodnocení, recenze)

Doufejme, že se to povede!Prý se to má dostat do našich kin,no tak to jsem zvědav.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Silvana

Ja zase nejsem ale vubec zvedavej na tvoje nazory a mlub laskave sama za sebe nebojen za kotlebovce zt oho baseho vychodniho bordelu.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Psychor

Prestaň sa už hrať na hororového experta a vypisovať svoje trápne komentáre ku každému hororu ! Si smiešny !!! Na tvoj "odborný" názor aj tak nie je nikto zvedavý.

na příspěvěk reagoval duckman

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert očekávám kvalitní, byť spíše komornější horor. Jsem zároveň potěšen českou kinodistribucí a věřím, že nenastanou změny.

na příspěvěk reagoval Silvana

Reklama

Reklama