Reklama

Reklama

Husí kůže 2: Ukradený Halloween

  • USA Goosebumps 2 (pracovní název) (více)
Trailer 1

V pokračování úspěšné strašidelné komedie Husí kůže, oživí parta teenagerů příšery uvězněné v knihách. Strašidelná monstra, v čele s loutkou Slappym, jsou rozhodnuté ovládnout svět. Tuto pohromu mohou odvrátit jen Sam, Sonny a jeho sestra Sarah. Čas však hraje proti nim… (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (85)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $46,700,633Tržby Celosvetovo $93,215,785Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ O nič horšie ale ani lepšie než prvý diel. Ale veru čakal som od toho ďaleko väčšiu hrôzu, nakoniec dalo sa to. Schéma ako hrom ale občas pobaví. /45%/ ()

Han22 

všechny recenze uživatele

První díl jsem brutálně nadhodnotil a čekal jsem, že u dvojky se budu držet při zemi. Ale mě Husí kůže prostě baví. Dá se vytknout mnoho - prakticky nulová návaznost, nové postavy, dětinské příšery a celkové dětské ladění. A Jack Black je tu opravdu jen chviličku. Ale plusy převažují - sympatické postavy od dětí přes mámu až po šíleného číňana, spád, spousta fantazie se kterou jsou vytvořeny halloweenská monstra a nálož efektů. Humor - když se Stine podívá na balonek vznášející se u kanálu a řekne "já věděl že jsem na to přišel první" šel jsem do kolen. Nebo oživlé loutky Rya a Kena ze Street Fightera :) Navíc mě to celé připomíná takovou zábavnou, nekrvavou a neděsivou variaci na spoustu 80s klasik. Jednička byla hororovější, tohle je jen taková blbinka pro děcka, ale jako taková funguje dokonale. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

O maličký schodík ( vďaka za to ) horšie pokračovanie, ktoré vlastne len potrebovalo lepšieho režiséra. A to nemyslím rejžu jedničky ( ktorý z námetom v tej dobe tiež nie veľmi popasoval ), ale niekoho kto to ovláda. Väčšina je však už za zenitom, alebo točí niečo, čo fanúšikovia dvakrát neocenia. Ken Jeong si ( opäť ) ukradol film pre seba. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ožívání halloweenských figurek a atrakcí tematicky drží celkem pohromadě, ústřední pubertální trojice zase neotravuje a sem tam i slušně zavtipkuje – na dětské (trikové) strašidelné dobrodružství. (Samo)píšící se zápletka však postupem času ztrácí dech a rozhodně ji nenakopne návrat Jacka Blacka na pár scének, když se samolibě přiřítí zachránit situaci. Od minula se laťka snížila jen minimálně. 5/10 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přesto, že se mi zdála jednička lepší, tak Ukradený Halloween o moc horší není. Jedná se o typicky průměrnou dětskou podívanou, která přináší oproti klasickým pohádkám aspoň trochu více vtipu a napětí. Za jedno shlédnutí s dětmi to stojí, ale zařazení Husí kůže 2 do pravidelného repertoáru, to je málo. Mimo to návrat Jacka Blacka byl totálně zbytečný a nesmyslný. Vůbec jsem tento krok nepochopil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • R.L. Stine, tvůrce knižní předlohy, se ve filmu objeví v jedné scéně jako ředitel Harrison. (Gogo333)
  • Film měl mít původně název „Goosebumps: HorrorLand“. Následně byl přejmenován na „Slappy's Revenge“. Nakonec byl přejmenován ještě jednou na Goosebumps: Haunted Halloween. (ČSFD)

Reklama

Reklama