Reklama

Reklama

Meg Murryová je typická středoškolačka, která bojuje s nízkým sebevědomím a která touží zapadnout. Je dcerou světoznámého fyzika, je inteligentní a talentovaná, stejně jako její mladší bratr, Charles Wallace, což si však Meg zatím neuvědomuje. Situaci silně zkomplikuje zmizení pana Murreyho, které Meg sklíčí a její matce zlomí srdce. Charles Wallace představí Meg a jejímu spolužákovi Calvinovi tři nebeské bytosti, které přicestovaly na Zemi, aby našli pana Murreyho. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu. Pomocí skládání času a prostoru jsou přenášeni na světy za hranicemi fantazie, kde musí čelit mocné zlé síle. Na Zemi se Meg vrátí jen tehdy, když se naučí čelit temnotě ve svém nitru a najde sílu potřebnou k poražení temnoty, jež se rychle šíří vesmírem. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (81)

Beatle 

všechny recenze uživatele

Doctor Strange se tranformoval do 13leté holky, vzal si velké množství drog a v multiversu potkal naprosto rasově korektní víly (sudičky? Whatever). Vůbec tenhle film už korektnější být snad ani nemůže. Ale mně se líbil. Normálně se mi fakt líbil, a to je to neskutečná slátanina! A Charles Wallace - slyšet ty krásné, psychpopatické poznámky z úst malého chlapečka je luxusní. A Pineovi ty vousy fakt seknou...heh ;) ()

Krocan 

všechny recenze uživatele

Interstellar pro jinou cílovku - afroameričanky ve věku 7-12 let. Jedna hvězda za to, že jsem se škodolibě zasmál, jak moc je to hloupé. Vydržel jsem se na to dívat jen proto, že jsem se ukájel nad představou, že ty děcka třeba skočí na planetu z filmu Černočerná tma, nebo do jiného podobně útulného koutu vesmíru. Ve filmových studiích u Myšáka se museli už dočista zbláznit. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

Dosť dobre nechápem všetky tie negatívne hodnotenia. Lebo toto bol prekrásny príbeh po všetkých stránkach. Zaujímavé a prekrásne vystavané postavy. Prekrásny vizuál. Úžasní herci. Fakt neviem, na koho skôr spievať ódy. Aj keď favoritmi je jednoznačne ústredné detské trio. Cesta hlavnej hrdinky je niečo s čím sa dá tak jednoducho stotožniť. A celá message filmu, je niečo, čoho potrebujeme oveľa viac. Zaujímalo by ma, či sú niektorí nešpecifikovaní ľudia fakt neschopní oceniť veci, ktoré nie sú o nich a pre nich. Alebo sme fakt len rasisti. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Malo ísť o veľké dobrodružstvo pre celú rodinu. Veď je to film od Disneyho štúdia. Pastelkový vizuálny dizajn plný trikov, masiek a barvičiek. Ale vidno ( podľa tržieb ), že to už netiahne tak, ako kedysi. A na vine je skôr zbytočné vnucovanie, ktoré z filmu smrdí na hony. Pár plusov ( Zach Galifianakis, scény ktoré neobsahujú CGI ale proste len obyčajné ľudské emócie ) sa ale nájdu. Na film takýchto proporcií, je to ale zúfale málo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Mně se líbí, jak se velkolepě píše, že je to podle knižní předlohy. Tohle jestli totiž mělo nějakou předlohu, tak leda omalovánky Hurvínka, protože představovat si takhle film já, podám si dobrovolně žádanku k Chocholouškovi. Všechno se tady tváří důležitě jak anténa na Žižkově, přitom když tenkrát pejsek s kočičkou pekli dort, muselo to proti tomuhle úletu roku být na Michelinskou hvězdu. (Banff, Kanada) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • Kniha začíná slovy: „Byla to tmavá a bouřlivá noc.“ Zatímco film se koná v slunečném centru Los Angeles. (griph)
  • Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii (USA) a na Novém Zélandu. (griph)
  • Režisérka Ava DuVernay nikdy nečetla knihu „A Wrinkle in Time“, na jejímž základě je film natočen. (griph)

Související novinky

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

03.06.2019

Ava DuVernay (Selma) se svým prvním blockbusterem V pasti času zklamala. To ale studiím Warner Bros. a DC nezabránilo v tom, dát ji šanci natočit stomilionovou adaptaci bizarního komiksu The New Gods… (více)

Reklama

Reklama