Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (476)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť som sa na film tešil, ale nezaujal ma tak, ako som čakal. Vtipné vsuvky a Bateman sú super, mnoho scénok naozaj vydarených. Humor nie je lacný ani primitívny, takže o zábavu je dosť dobre postarané. Thrillerova zložka je trochu pritiahnutá za vlasy, zvratov až príliš veľa, že nakoniec divák príde na to sám, ako tá hra celá dopadne. Rachel McAdams pre niekoho „k sežrání“, pre mňa dosť nevhodne obsadená. Takže celkovo komédia výborná, ako thriller to už je slabšie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na jedno prolechtání bránice. Hezky napsané a solidně zahrané. Je trošku s podivem, že mě ústřední duo bavilo z celého filmu nejméně. Mnohem lépe vynikaly všechny vedlejší postavy, které byly opravdu skvěle vybrané. Pošahaný soused byla zcela jistě nejúžasnější postava. Takže až budete mít někdy chuť spustit v mozku úsporný režim a vydechnout u příjemné bláznivé komedie, tak tímto filmem určitě nesáhnete vedle, za to se zaručuji. Navíc je navzdory očekávání poměrně originální, což je u podobných filmů vždy obrovským plus. Lepší tři kousky. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Velmi slušná komedie, která hezky odsýpá, staví na funky tématu a nebojí se občas umazat drsnějším fórkem. A má to tři scénky, které mě od srdce rozesmály (sousedův odchod do tmy, "krvavý" pejsek a kufr, co spadl příliš pozdě). Nečekal jsem mnoho, ale dostal jsem fakt příjemnou věc, která splnila svůj účel. A Rachel McAdams je k zulíbání! ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Věc se má tak, že dnešním komediím věřím asi tolik, co dnešním hororům. Většina stojí za pendrek nebo ještě hůř, je trapná. A co se mi líbí, to většinou nechává okolí chladným. Čas od času se ale najde něco, co mě zmasakruje na totálku. Naposled to byl Majk a Dejv sháněj holku, což byla totální bejkárna, ale mě to sedlo tak, že jsem se chechtal ještě dva dny potom. Noční hru jsem nijak neregistroval, dokud mě na ni neopozornilo několik nadšených ohlasů. Nezbývá, než smeknout, neb tohle je komedie přesně dle mého gusta. Humoru je tu celá škála - od totálních vražd a kameňáků, přes standardní žďuchy až po vytříbený inteligentní humor, který vyžaduje koncentraci nebo znalosti řady souvislostí. Zde se komediální žánr docela solidně míchá s akcí a zápletka je nadstandardně rafinovaná. Výběr postav a paleta charakterů se skvěle doplňují, nicméně je zde řada hajlajtů, které vám utrhnou bránici. Mě to teda skvěle sedlo, napoprvé jsem se chodil oplachovat do koupelny, jestli se mi to nezdá :D. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jason Bateman se začíná pomalu probojovávat mezi moje nejoblíbenější herce. Ten může hrát snad v čemkoliv a vždycky mě spolehlivě pobaví. Jinak tahle komedie patří k tomu nejvtipnějšímu, co jsem v poslední době viděl. Bavil jsem se od začátku až po netradiční závěrečný titulky. Přemejšlim, jestli je nějakej důvod, proč nedat 5 hvězd. A nic mě nenapadá. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama