Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

Handle 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle neskutečně zábavnou jízdu od začátku do konce. Díky originalitě Noční hry jsem uvažoval i o plném hodnocení, ale bylo mi jasný, že nadprůměrným komediím mám vždycky tendenci tak trochu nadržovat (protože mě upřímně pobaví tak jedna komedie ze sta a navíc jsem fanda přehnaného humoru). Nicméně faktem je, že Noční hra je stále spíše "pouze" velmi vtipná jednohubka. Ale i tak rozhodně 4,5* - smál jsem se požehnaně a v podstatě to má i fakt kvalitní scénář i režii. :) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) GAME NIGHT není špatný filmový počin. Mělo to ale navíc. Místy mě to docela bavilo a místy jsem se trochu nudil a některé scény mi přišly divné. Po komediální stránce to není zlé, občas jsem se i zasmál. Poslední cca třetina filmu už ale ztratila tempo. Byl to už takový miš maš. Takže celkově rozporuplnost. Námět dobrý, pár vtipných scén, nějaké ty zvraty atd. Víc bych v tom ale nehledal než neškodnou jednohubku na zabití času. ()

Reklama

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená a velmi nápaditá komedie. To je to co v dnešní době je uz těžké nalézt. Ale tohle to splňuje s přehledem. Bavil jsem se a jak. Spousta originálních vtipů. Příběh je šílený tak akorát. Ač to trochu kopíruje Hru od Finchera, tak přesto jsem se ani chvíli nenudil. Což je taky hlavně zásluha herců, obzvlášť díky McAdamsove. Myslím, ze tímto filmem nic nezkazite. Nic světoborného, ale zajímavé a na zahnání nudy výborné....70%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, prišlo mi to také všelijaké aj nijaké. Niekedy to malo celkom dobrý rozbeh zaujímavého príbehu, ale veľa krát to uzemnili nezáživne "vtipné" scény. Musím sa priznať, že pár hlašok bolo dobrých, ale to proste nevytiahne film na lepšiu úroveň a postavy ma tiež moc nezaujali. A tie vedľajšie už vôbec nie. 50% - 2* ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Komediální thrillerovka s větším počtem povedených vtipů než vtipů trapných, ovšem opomenout je člověk také nemůže. Vlastně mi přijde škoda, že Game Night nezůstal na poněkud skromnější notě, během které se mohl zaměřit ještě více na dialogy. Plus o pár lokalit to taky mohl zkrátit. Největší síla filmu totiž opravdu tkví v dialozích mezi hlavními hrdiny, které jsou po většinu času fakt docela vtipný. Jakmile se do toho ale přimíchala akce a praktické fóry, začalo to paradoxně ztrácet šťávu. Už jen proto si myslím, že je film tak trochu promrhaný potenciál, protože týpek zodpovědný za scénář očividně psát umí. Škoda ale, že se tak utrhl ze řetězu. Jako komedie zábavné, jako akční thriller podprůměrné, tudíž ve výsledku vlastně prima podívaná. Akorát jsem měl zprvu trochu trable žrát fóry vždy překrásné Rachel McAdamsové, protože tu vypadala úplně stejně jako ve druhé sérii True Detective, kde ale hrála zcela protipólný charakter než zde. Slabší 4* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)
  • Pred natáčaním mali herci svoju vlastnú "hernú noc," aby sa mohli navzájom poznať a pripraviť sa na film. Hrali tu "Clue" a "Joking Hazard." (zajo91)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama