Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dvojka "Návratu živé smrti" je spíš a hlavně komedie pro širší obecenstvo. Každopádně vtipných gagů a okamžiků je zde nepočítaně. Zombáků jsou sice mraky, ale masky nejsou nic moc. Gore se v podstatě nekoná, krev nestříká, vnitřnosti nevyhřezávají. Stejně tak napětí nulové. Prostě horrorová komedie s docela dobrým obsazením, zejména se mi líbila dvojice zaměstnanců márnice z jedničky. Bohužel některé nápady byly již zpracovány v prvním díle. Dobře se na to dívá, ale na první díl to nemá ... a ani vlastně nejde o plnohodnotný horror. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele

Návrat živých mŕtvych II je prakticky to isté, čo prvý film, traja chlapci nájdu sud a rozhodnú sa ho premiešať bez toho, aby vedeli, čo je v ňom, a nakoniec vypustia plyn, ktorý spôsobí, že mŕtvi ožijú. Toto pokračovanie som ešte nevidel a môžem povedať, že ma dosť sklamalo, v prvom filme je komédia urobená prirodzeným spôsobom, tu je to veľmi nútené a vtipných scén je málo. Thom Matthews a James Karen sa v pokračovaní vracajú a hrajú nové postavy, vo filme sú ešte ďalšie postavy, ktoré sú dosť otravné. Film má niekoľko zábavných scén, mŕtvy vstávajúci na cintoríne za zvuku rockovej hudby je úžasný, dokonca je tu zombie ako odkaz na Michaela Jacksona kvôli piesni Thriller. Celkovo to nie je hrozný film, ale je to dosť veľké sklamanie. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Return of the Living Dead Part II je stejně úžasně ujetá zábava jako předešlý první díl. Přiznávám, je to trochu slabší než jednička, ale furt se jedná o dost solidní zombie šílenost, která stejně, a místy někdy ještě více než první díl funguje spíše jako komedie, než horor. To já však samozřejmě odpouštím a musím tvůrce pochválit za příjemné, částečné pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších zombíkáren vůbec. 4/5 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v podstatě ten samý příklad jako druhý Evil Dead. Spíš než o čistokrevné pokračování jde totiž o remake, a to samozřejmě o dost slabší. Márnici sice vystřídá malé městečko, ale ostatní atributy zůstávají. Barel s plynem, hřbitov, ba dokonce duo navrátivší se hlavních hrdinů z jedničky, čímž události z ní zmateně popírají. Humor je navíc znatelně posílen jak partičkou dětí, tak samotnými zombie, které si tu střihnou i taneční číslo. Jejich probuzení a odchod ze hřbitova se však řadí k tomu nejlepšímu (a zároveň nejvtipnějšímu), co v celé sérii vzniklo. A pozor, možná dorazí i Michael Jackson! ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Scénář původně nebyl napsán jako pokračování. Producent Tom Fox se o režisérův scénář zajímal, ale s financováním souhlasil jen pod podmínkou, že se to natočí jako část série. (HellFire)
  • Ke konci filmu na VHS kazetě je reklama s telefonním číslem, na kterém si můžete objednat oblečení z filmu. Byla to omezená nabídka společnosti Movie Tees. Mohli jste si objednat bílý vojenský top, černé nebo bílé tričko a černou nebo bílou mikinu se 4 různými designy. (HellFire)

Reklama

Reklama