Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clausen a Charlotte zpovídají Reginu. Cizinec bere Hannah do roku 1987, kde Claudia zažije znepokojivé setkání a Egon navštíví dávného nepřítele. (Netflix)

Recenze (15)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není ono... Úplně to zabíjí ten trik s černou koulí vystupující ze stroje času- to by jim Vorlíček udělal líp na začátku osmdesátek. Další věc- portál byl v první řadě v jeskyni. Najednou je to o té mašině, případně záložní v elektrárně. Ale hlavně, aby mohl seriál pokračovat, padly najednou 33-ti leté cykly- 53, 86, 2019. Podivnosti se děly ve Windenu v těchto letech, jinak tam měli relativně klid. Teď ale budou odbavovat návštěvníky z jiných údobí prakticky kdykoliv. Druhá řada má být podle hodnocení lepší, než ta první. Jsem zvědavý, čím si to má zasloužit. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K tomu všemu, co musí váš mozek zpracovávat, je tu ještě navíc portál. Co dělá a kam člověka přenese, zůstává prozatím, jako mnohé další otázky, nezodpovědné. Nicméně musím uznat, že se tvůrcům daří skákat mezi časovými liniemi velmi umně. Zejména díky kostýmům a celkové výtvarné stylizaci se lze poměrně snadno orientovat. Za to skutečně velký palec nahoru! ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak do cestování časem se začíná zaplétat více osob, těžko říct, jestli je to dobře nebo ne, ale když to nakonec vyústí v apokalypsu, na dobrej konec bych netipla. Hodnocení: 8/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jonah za múrmi elektrárne objavuje tajomnú časticu z ktorej sa pri správnej konštalácií dá vytvoriť portál, ktorý ale nevedno kam vedie. Jonah z budúcnosti ukáže mame tajomstvo jej manžela. Riaditeľka továrne dostane úlohu od svojho vlastného ja, aby sa postarala o tajomného Adama. Poručík Tiedeman navštevuje pacienta v blázinci od ktorého dostáva zaujímavé informácie. Prevedenie: Príliš veľa ľudí už vie o cestovaní v čase a tak to prestáva byť zaujímavé. Sám som zvedavý kam portál Johnaha vykopne a čo s novo naloženými informáciami urobí jeho matka. 80% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá drzhá séria smeruje zrejme k onej apokalypse, o ktorej sa tu od jej začiatku hovorí a máme ju očakávať o pár dní. Čoraz viac postáv sa stretáva so samým sebou v minulosti, či ak chcete, tak v prítomnosti, ale to je v tomto prípade iba hra so slovami. No a zacestuje si dokonca aj chudák pes. Dokonca už vidíme, ako ono cestovanie v čase prebieha, nie nadarmo sa volá táto epizóda Temná hmota. Nastavený smer druhej série mi vyhovuje, snáď sa v tom časom všetci nezapletieme až príliš. ()

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)

Reklama

Reklama