Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyvatelé Windenu se dál zoufale snaží zvrátit svůj osud a zachránit svoje blízké napříč staletími. (Netflix)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát neskáčeme v čase v 33 ročných cykloch, ale ako je potrebné, našťastie pred každou scénou máme titulok, kedy sa bude odohrávať. V podstate pred veľkým finále niet čo dodať, čiže bude sa cyklus opakovať donekonečna, zanikne všetko, alebo sa postavy dostanú do raja? ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže to se právě stalo. Pořád to nějak vstřebávám a hlavně si snažím vzpomenout si, co se dělo v první a druhý sérii, abych to mohla celý pochopit. Sakra, tahle epizoda byla dobrá jak svině. Jonas zabil svoji mámu, Noah je ten cápek, co unesl zrzka z první serie.. Beru zpět všechno, co jsem řekla minule o tom, že už to není tak dobrý. Tahle epizoda je zatraceně dobrá, ježiš já ani nevím, jak to popsat. Ale Adam by si mohl fakt dát dolů ten super zlej límeček, však vypadá jak Disney záporák, já si nemůžu pomoct, prostě to v něm vidím. Každopádně zbejvá jedna epizoda. Očekávám, že to bude pořádnej mindfuck a rozuzlí se všechno ostatní, co nedali sem (hádám, že chtěli ulehčit hlavě zmatenejch diváků, jako třeba mně). Už vidím, jak budu příští epizodu nadávat, jaká je to pičovina a že to nedává žádnej smysl. No nebudeme předbíhat. Hodnocení: už to začínám chápat = dobrý znamení/10 ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhom čase konečne trochu viac divácky prístupná epizoda. Ono je svojím spôsobom neskutočné akú obrovskú a zložitú hru napísali tvorcovia Dark, ja sa ale stále nemôžem zbaviť pocitu, že táto tretia séria k tým predchádzajúcim dvom až tak úplne nepatrí, aj keď sa to scenáristi snažia veľmi sofistikovane skryť. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hudební montáž, které začaly v předešlých dílech působit už trochu samoúčelně, způsobila v tomto díle drobné zavaření mozku, čemuž ovšem předcházela zatím asi nejkomplexnější epizoda ze všech. Ta radost, že tvůrci skutečně od začátku museli vědět, kdo s kým a zejména kdy, je opojná. Tak snad nás nečeká závěrečná facepalm epizoda a lá Lost... ()

Zajímavosti (1)

  • Ke konci epizody zazní píseň „Pneumothorax“ od hudební skupiny Blueneck. (Doomcourier)

Reklama

Reklama