Reklama

Reklama

Lynč

(seriál)
TV spot

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, aby zjistil více o násilné smrti Denise, kterého znal od dětství, stejně tak jako obviněného vraha. Nalezne tam nejen vzpomínky na minulost, ale také řadu podivností a záhad ze současnosti. Ukáže se totiž, že Denisovu smrt doprovázel krutý lynč. Seriál mimo jiné zkoumá, jaký efekt má vražda nevinného muže na malé město uprostřed Česka, kde se všichni navzájem znají a kde má každý své tajemství. Velkým tématem projektu je odkrývání reality maloměsta a objevování skrytých kostlivců ve skříních jeho obyvatel. Tvůrci se také zaměřili na více či méně fungující mezilidské vztahy a otevřou i problematiku rasové nesnášenlivosti a předsudků. (Česká televize)

(více)

Diskuze

skudiblik

skudiblik (hodnocení, recenze)

Nechápu, kde mnozí zdejší komentátoři vzali, že se to odehrává v severních Čechách. Přímo v seriálu se praví, že je to středočeský Buchnov.

csfde

csfde (hodnocení, recenze)

Takže teplý myslivce jakože nechytli? Tvl to je tak blbý, až je to směšný...

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tvl, takže se scénaristama je to jako s pruhama na  falešnejch adidaskách - čím víc jich je, tím líp. Teda to si asi musí myslet producenti tohodle skvostu, asi proto jich je taky víc než do mariáše. Takhle debilně vystavěnej "příběh" jsem snad v posledních 20 letech neviděl, takže tentokrát se nemusím vymlouvat na Trošku a odpad dávám zcela s čistým svědomím. A přitom to téma není špatný a šlo to napsat tak, aby to fungovalo. A voni z toho udělaj takovouhle sračku! 

superman

superman (hodnocení, recenze)

Proč to proboha nejde celé hodnotit když už jsou dávno odvysílány všechny díly ?????

factoryBrick

factoryBrick (hodnocení, recenze)

fabecc1222

TO by mě teda tak zajímalo.. Já ani nevěděla, jestli tvoří pár, nebo ne... Stivínová teda v tomhle dílu hrála taky příšerně. 

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Šestka zatim jasně nejhorší. Co to mělo bejt za tu dvojku dementních teploušů z Německa, co ještě mluví česky?!

na příspěvěk reagoval factoryBrick

Patrika.Stef

Patrika.Stef (hodnocení, recenze)

Plno lidí, co znám, už tento seriál přestalo sledovat. Tudíž i bodovat. I když je seriál příšerný hnůj, začínají mu růst procenta nahoru právě pro to, že mnozí diváci otráveně odpadli a zůstali jen fanoušci. Ti tvoří patrně kamarádi tvůrců a pár hodně nenáročných diváků. Opravdu nechápu, jak se něco tak po všech možných stránkách nepovedeného může někomu líbit. Prostě všechno si najde svoje diváky, ať je to pokažené či naopak vydařené sebevíc. I když můžou procenta stoupat sebevíc z jakéhokoli důvodu, nic nemění na tom, co si většina lidí o téhle blbosti myslí. A že tohle se fakt těžce nepovedlo !!! :-( Za tohle bych se být tvůrcem styděla a do pracovního životopisu snad raději ani neuváděla.

na příspěvěk reagoval fabecc1222

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Na-Krul

 První díl se mi líbil, ale druhý už je hnůj, jak se správně točí takovýhle styl případu, na to by se měli autoři podívat v Pustině. Tohle bude nejspíše opravdu jen sluníčkářská propaganda

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Bylo jednou jedno městečko. A žili tam skoro samí oškliví rasisti, xenofobové, náckové a další zavrženíhodné živly. Ale kromě nich žila v městečku i lepší část lidí, hodní spořádaní Romové. Do městečka přijel vyšetřovatel, který všem rasistům ukázal, jak strašně se v těch druhých mýlili. Na konci si tedy všichni podali ruce a společně si zatančili a svět se stal krásným místem, kde konečně mohly krásy multikulturalismu rozkvést. 

Reklama

Reklama