Reklama

Reklama

Ztracen v džungli

  • Austrálie Jungle (více)
Trailer 1

Mladý muž chce na cestách po světě uniknout rutinně a nudě západoevropského života. V bolívijské metropoli La Paz potkává nové parťáky z různých koutů světa a tajuplného průvodce. Ten je vezme na expedici do neprobádaných míst amazonského pralesa s tím, že mohou nalézt neznámý indiánský kmen, zcela nedotčenou přírodu a možná i naleziště zlata. Jenže uprostřed divočiny průvodce zmizí a skupina cestovatelů se při ztroskotání na divoké řece rozpadne. Hlavní hrdina Yossi zůstane uprostřed neprostupné, nehostinné a nebezpečné džungle sám. Bez nože či jiné zbraně, bez zásob a bez jakéhokoli přístřeší... úplně sám. Má sice za sebou tři roky vojenské služby, ale ty ho zdaleka nedokázaly připravit na všechno, co ho v dusném jihoamerickém pralese čeká. Krásná příroda se proměňuje v zelené peklo a v nepřítele plného útočných tvorů, jedovatých rostlin i hadů, odporného hmyzu a ohavných parazitů, jaké si ve středoevropských poměrech nedokážeme ani představit. Džungle má jasný vzkaz: sem lidé nepatří. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (380)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Po konci Pottera to jde s Radcliffem od desíti k pěti. Ztracen v džungli je z jeho novější tvorby to s přehledem nejnormálnější a přesto ne tak dobrý. U survivoru se tak nějak čeká, že budete survivorovat déle. Jenže tady je problém, že ztracen v džungli je Radcliffe po 55 minutách. První hodinu sledujeme happy free road movie za dobrodružstvím, zlatem a...dobrodružstvím. Sice se skupince občas něco stane (bolavé nohy), ale jinak nic. Až po hodině se něco opravdu začne dít a tady se v celé nahotě ukazuje jak dobrý je James Franco herec. Jeho 127 hodin je parádní film nejen co do režie týče, ale hlavně i co do herce. James to jednoduše dokáže utáhnout, Radcliffe jen fňuká, heká a hladí listí místo indiánky. Některý scény jsou sice fajnové (vlastní operace hlavy), ale na dvouhodinový film to nestačí. Nemějte dojem, že to je špatný film, jen prostě jsem čekal trochu víc. A prostor pro krásný 4 tady byl. ()

Sheckley 

všechny recenze uživatele

Nevím jak u vás ostatních, ale mě tohle hodně chytlo, příběh byl pro mě tak strhující, že jsem neměl čas řešit nedostatky ve scénáři a podobné kraviny kolem. Pro mě 90% ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Survivor pro fanoušky Harryho Plottera. Za tu stopáž se tam toho uděje docela dost, ale nějak jsem se nemohl zbavit dojmu, že jenom pár metrů od aktuální scény se špinavým a hladovým přeživším je luxusní karavan cateringu. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Po opětovném zhlédnutí dávám jednoznačně 5 hvězdiček. Atmosféra kruté, nemilosrdné a beznadějně nekonečné džungle tady byla zobrazena tak dechberoucím a silně naturalistickým způsobem jako málokde. Ano, pár úvodních scének tam možná být úplně nemuselo i bez některých flashbacků bychom se asi též obešli, ale i tak. A už mi tam teď vůbec nevadil Harry P. (asi proto, že jsem žádného Pottera nikdy neviděl? ) a klobouk dolů před ním - kam se hrabe plazící se oškarový di Kapr (a když to ještě srovnáme s dementním Městem Z, kde se k pramenu řeky jede po proudu :) Když jsem byl malý, moc se mi líbil film Zázraky se dějí - dnes už ale působí trošku naivně ... existuje ještě nějaký podobně skvělý film o (ne)přežití v džungli ? Samozřejmě nemám na mysli Prdátora apod. :)) ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Televizní barrandovská šmíra, která v první půli přešlapuje v omleté žánrové žumpě a v druhé půli se snaží o boylovsky rozdivočenou žánrovku, což je v kombinaci s velenudným vizuálem, ultrahemoroidním námětem a nicneříkajícím castingem jako trojitá dávka střevní virózy z latinské kohoutkové vody. Jakmile se režisér a herci pokouší o cokoliv jiného než panoramata (například o vyloženě bolestivý psychologický podkres), člověk si opravdu připadá jak kdyby mu na pytel nasypali roj mravenců. ()

Homer.p odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná sračka a židům již dlouho jejich životní příběhy nevěřím, ale tohle byla fakt síla. Ale ten casting jako dokonalý, protože co herec, tak to od pohledu takový sympaťák, akorát tak na ránu pěstí. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe mě každým filmem neustále přesvědčuje, že už dávno vystoupil ze stínu své životní role, je opravdu výborný herec, kterému vážné role neskutečně sedí a jeho hraní mě moc baví. Nejinak tomu je i v případě Ztracen v džungli, který je na jeho projevu prakticky postavený. Zpočátku mě zarazil lehce pomalejší rozjezd, postupně však děj nabírá na obrátkách, má plno silných momentů, některé jsou mimořádně děsivé a totální psycha. Chválím i dobrou kameru a hudbu, vizuál je taktéž moc povedený, atmosféra suprová. Vytknout musím již zmíněné vlažné počáteční tempo, jinak ale spokojenost, dobře natočený survival. 8/10. ()

samkko 

všechny recenze uživatele

9/10 neuvěřitelná podívaná. Tenhle film jsem viděl pár let dozadu a zase se k němu vrátil. Jedná se totiž o nejlepší jungle survival film na který se můžete podívat. Naprosto skvělé herecký výkony, beznadějná atmosféra, realistické zobrazení džungle a mnohem víc vám je tento snímek schopen nabídnout. Upřímně ani nevím, proč tento film tak miluju, možná proto, že jsem poměrně mladý a podobnou výpravu jsem vždy toužil uskutečnit. Možná proto, že ve mě snímek vzbuzuje přesně ty pocite které má, a nebo proto, že se se mi to prostě líbí. Jedno z toho to určitě bude, možná všechny tři možnosti, a vám tenhle skvost doporučuju. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Takový survival, který je nudný a není ani moc survival. Některé části jsou fajn, ale i když tu Daniel podává solidní výkon, pořád by mu kouzelná hůlka slušela víc. Já mu pořád ty vážnější role nemohu uvěřit, každopádně on za to nemůže, celkový námět se moc nepovedl.. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Konečně po ženě v černém má za ty roky herec Daniel Radcliffe dobrý film.Jungle dobrý dobrodružný film ,který hlavně spoléhá na Yosiho a nebezpečí v daleké džungly.Dobrý film s nádhernou přírodou kolem .Daleko lepší než Ztracené město Z 70% ()

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Nádherne odporný realistický zážitok. Bavilo ma to a na konci ma to teda nenechalo chladnou. Občas mi napadali podobne natočené scény zo Švýcaráku, tak som sa aj pousmiala. Hudba skvelá a Daniel je pán herec, až mi odstrelilo dekel. :) 5* ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Po delší době pořádný film z přírody. Radcliff to hraje sakra dobře a jak je pak pohublej. Zvuky večerní jungle jsou opravdu luxus.. celé to má parádní zvukový podklad. A ještě to ke dle skutečnosti což je teda mazec. Ten jejich průvodce se mi od začátku nezdal...ale čekal jsem ze to s tim druhým prezijou..a ta druhá dvojka na voru to nedá.. a bylo to přesně naopak.. 80% mám rád filmy v přírodě a tohle se hodně povedlo ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Nespoutaná příroda a parádní záběry z přírody mě vždycky dostávali. Dobrodružství mám v krvi a navíc je to perfektní inspirace, když chcete i třeba naspat referát nebo cokoliv jiného. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý lesný survival, ktorý je dokonca podľa skutočnej udalosti. Džungľa tu vyzerá veľmi pekne a je veľmi exotická. Máme tu všetko od nebezpečných zvierat cez paranoju až ku blúzneniu. Herec Daniel Radcliffe je výborný a vôbec mi nevadí, že vyzerá ako keby tu džungľu nikdy neprežil ako tu takmer všetci píšete. Predsa presne o to ide, nie? Že to prežil človek, ktorý s podobnými vecami nemal nikdy nič spoločné. Daniel sa snaží zo všetkých síl si vyberať také úlohy, ktoré sú odlišné od tých, ktoré už hral, aby všetkým ukázal, že to už dávno nie je len Harry Potter. Za mňa je tento film veľmi podarený. ()

ardno5 

všechny recenze uživatele

Těžko bych si představoval lépe natočit a vystihnout skutečný příběh, který se stal. Daniel je pro mě překvapením jak umí skutečně hrát.. Dále se mi líbila jak kamera, tak zvuk. Ale co mě zaujalo proč film stáhnout, tak byla příroda super a survival styl. Proto dávám 77% ;-) ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Potter přežívá v džungli. Lahodná vajíčka, červík v čele a další dobroty. Pěkně natočené dobrodružství. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadne epické megadielo, ale celý ten príbeh sa mi páčil. Chýbalo tomu možno trochu viac nejakej akcie, ale pravdepodobne chceli autori natočiť realistický film. Radcliffe dokázal, že je výborný herec a dokáže zahrať aj trosečníka...záverečné "volanie" o pomoc bolo silným momentom.. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Survivaly mám rád a tenhle je hodně povedenej. Má to příběh i sympatický obsazení. Skoro k smrti zničenýmu Potterovi jsem fandil, pár scén bylo fakt silných. Ten člověk musel zažít peklo, buďme rádi, že u nás žádná džungle není :-) ()

Reklama

Reklama