Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (7)

Trailer

Recenze (36)

swinevenca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Langoš je dobrý žrádlo, jenže já jsem huba mlsná, a přestože ho dneska prodávají všude, tak na něho od odvykačky chodím už jen do restaurací pana Stracha. Ale nakonec jsem se nechal ukecat na Langoše v Lajně a pošmák sem si, kdo by to byl řek, když loni v tý putyce Óbébod tak přepálili Vyšehrad. Navíc to není jen o Langošoj - toho se nenažeru - ale i ta příloha je dobrá. Když uteču z talíře, tak Hrouzek je místy až zbytečný hovado, přesně podle představ většiny národa, ale musím uznat, že takovej Luděk Bukač by jako předloha posloužil asi mnohem hůř než Růža. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Havířov jede!!! Bomba, bomba, bombička...Langoš je neuvěřitelný a Petr Kolečko taky...Po Okresním přeboru jsem jsi říkala s čím příjde a jaké to bude...Lajna je boží a herecké výkony taky...Scéna, kdy Hana Vágnerová stojí u výlohy prodejny s kabelkami a pláče, že tam jsou jenom koženky a jak tam můžou lidi žít je šupa...Pro člověka z Ostravska opět voda na protipražákovský mlýn... Za mě 95% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rolbou přežehlená reakce na hype kolem beznadějného lva (ano, pochopili jste dobře, narážka na nadějné lvíče :D) Juliuse Lavického. Langmajer jede bomby (nebo možná puky, nevím), hlášky létají stadiónem, neřeší se Nietzsche ani Platón, ale prosté jak ubránit přesilovku pět na čtyři. Jednoduché, vtipné, plnící svůj účel….no řekněte, kdo to má? ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jednou o vás natočí film volové a jak se bude jmenovat? Sráči na ledě!" První série skvěle roztáčí trenérskou štaci a postupné budování autority Luboše Hrouzka v Havířově. Živelný Langmajer je v téhle roli jako ryba ve vodě. Jeho kadence hlášek a gestikulace jsou brutální útok na bránici. Skvělý rozjezd seriálu z produkce Obbod TV. 8/10 ()

JS11 

všechny recenze uživatele

Mnozí přirovnávají Lajnu k Vyšehradu. Jistě sportovní prostředí přináší specifické problémy, ovšem Lajna je realitě, aspoň dle mého názoru, který vychází z osobních zkušeností, výrazně blíže než Vyšehrad. Skvělý Langmajer táhne celý v podstatě každou epizodu. Daň z úspěšné minulosti i dnes velice častý tlak jdoucí až za hranice nejen slušnosti, ale i zákona ze strany rodičů kopíruje kauzu "Láďa Růžička", to jsou atrubuty, kterými dnešní český hokej žije. Pokud však divák dojde k závěru, že takhle to je v českém sportu všude, pak získá jen falešné představy. Ve fotbalu je to ještě horší, v basketbalu, který hrají povětšinou inteligentní lidé a trénují to tomu odpovídající trenéři, zase vládne "vše podle Nymburka". ()

Galerie (71)

Zajímavosti (14)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V epizodě hraje Havířov proti Berounu, což v době natáčení seriálu nebylo možné. V té době už Beroun zkrachoval a hrál pouze na krajské úrovni. (dandy11)
  • „Telefony všichni sem, ať mě zas nějakej chytrák netočí, jak v Klášterci nad Ohří,“ říká Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) po příchodu do havířovské kabiny. Jedná se tak o narážku na incident mezi trenérem Michalem Jägerem a jeho svěřenci z juniorského týmu Klášterce nad Ohří, kteří jej natočili při vulgárním pozápasovém proslovu k týmu v lednu roku 2014 a video uveřejnili na internetu. Michal Jäger musel posléze klub opustit. (pavelvojta)

Reklama

Reklama