Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) se potom, co si získal srdce hráčů i lidí z Havířova, vrací do Slavie. Má ji zachránit v druhé nejvyšší soutěži, a to i přesto, že musel v minulosti z klubu za podivných okolností odejít. Ukazuje se, že za návratem do Slavie stojí ještě větší hokejový šílenec a autorita – Hrouzek starší (Stanislav Šárský). Z přesunu do Prahy je bez ohledu na okolnosti naprosto nadšená Deniska (Hana Vagnerová). Jak asi dopadne vzájemný zápas Slavie a Havířů? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z případů, kdy jsem nevěděl, jestli je druhá řada dobrý nápad. Ta první byla dobrá, tak jak byla. Nebylo potřeba přídavku. Nicméně přišel. Měl pár dobrých momentů, ale spíš mi přišlo, že víc těch horších. Celkově shrnuto, druhá řada být nemusela, táhne tak ten seriál dolů, byť pár světlých momentů tam je. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série sice taky nebyla bůhvíjak úžasná pecka, ale našel jsem tam několik opravdu povedených momentů – hlášek a i některé postavy byly docela solidní. Nechyběly emoce – vztahy – bojovnost za něco…Tady tomu dost často docházela šťáva, i ta vtipnost byla slabší (opravdu dobré byli dva díly). Nevím, možná za to mohl ten přesun zpátky do Slávie, možná starý Hrouzek, zmizení Patrika i nezajímaví hráči (kromě Robina), no prostě první série cca 60%, tady tomu hodím 50%, ale zavřu obě oči. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na druhou Lajnu jsem se na české poměry opravdu těšil mnoho let, jednička se mi svého času hodně trefila do vkusu a štempl Petra Kolečka je pro mě stále velmi signifikantní. 2. hokejová sezóna mne ale překvapila větší připitomělostí a neuvěřitelností v tom smyslu, že nadbytečné užívání hokejových termínů v sebehokejovějších rodinách (a že o tom něco vím) je zkrátka nerealistické a příliš účelové. I tak jsem se ale po pár dílech na tempo seriálu dokázal naladit a nakonec u mě lepší díly převážily nad těmi trapnějšími. Langmajer je stále jedním z mých nejoblíbenějších českých herců a jeho kadence hlášek je pořád neuvěřitelná. Nové postavy příliš nevytrhnou (Suchánek mě vyloženě zklamal a opět mě utvrdil v tom, že je dobrý komik, ale jeho herectví stojí za starou bačkoru a nebaví mě), ale přechod do problémové Slávie je přece jen líbivější varianta než Havířov, kam Hrouzek nerad cestuje (viz "jakou asi můžeš mít cestu po D1 do Havířova, kurva?!"). A když jsem u těch vulgarismů, z erkových filmů je člověk zvyklý na nejrůznější "fuck" tvary, ale v české tvorbě ty naše krásné sprosťárny přecejen tak obvyklé nejsou a o to víc vyniknou. S příchodem na Stream jsou obě řady k dispozici zdarma, tak na co ještě čekáte? ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria Lajny stratila trochu ťah na bránku. Uviedla sa nešťastnou prvou epizódou, v ktorej chýbal skoro všetok humor, ktorí mali diváci prvej série radi. Našťastie to vylepšila hneď druhou epizódou, kde scéna v šatni bola snáď najlepšia, čo táto séria ponúkla. Niektoré epizódy sa lepšej kvality držali, iné nie a záver nebol najlepší. Seriálu nevyšla ani surrealistická epizóda Stanley Cup, ktorej chýbal humor a nápady. Seriál vyvíjal svoju hlavnú postavu a jeho lásku, ktorí zažívali podobné veci ako v prvej sérii. Ľuboš hláškami trochu skrotol, aj keď to samozrejme aj v tejto sérii z postáv viedol a mal svoje pamätné momenty. Do trénovania mu tentokrát kecal jeho otec, ktorý niekedy ozvláštnil scény, inokedy bol navyše. Epizódna postava Robina Guhu teraz dostala väčší priestor, no svoje najlepšie scény z prvej série neprekonala. Séria, čo fanúšika poteší, no bude pri nej spomínať, aké to bolo pred rokmi. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímalo by mě, odkud tvůrci vyhrabali Stanislava Šárského, do téhle chvíle jsem o něm nikdy dřív neslyšel... Jeho postava je strašně přepálená a nesympatická, a kdyby v seriálu nebyla, tak by to bylo určitě lepší. Kvalita dílů je zde značně nevyrovnaná, hlavně v první půlce řady to vypadá, že tvůrci ztratili talent na humorné dialogy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Incident, o kterém vypráví Michal Suchánek, se skutečně stal. Ve finále Federální hokejové ligy si Vítkovice z Prahy odvezli těžké žaludeční potíže ze stravy, se kterými pak nastupovali k odvetným zápasům, které oba prohráli výsledkem 4:5. Vítkovice nakonec skončili druhé. (Duoscop)

Reklama

Reklama