Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) se potom, co si získal srdce hráčů i lidí z Havířova, vrací do Slavie. Má ji zachránit v druhé nejvyšší soutěži, a to i přesto, že musel v minulosti z klubu za podivných okolností odejít. Ukazuje se, že za návratem do Slavie stojí ještě větší hokejový šílenec a autorita – Hrouzek starší (Stanislav Šárský). Z přesunu do Prahy je bez ohledu na okolnosti naprosto nadšená Deniska (Hana Vagnerová). Jak asi dopadne vzájemný zápas Slavie a Havířů? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, jako novou začít sezónu bez brankářské jedničky. Je až s podivem, co s úspěšným útokem dokáže udělat nové levé křídlo. Hrouzek starší…..nebavil mne jako postava a vyloženě iritoval jeho představitel Stanislav Šárský. Navíc se už začínáme motat v obraném pásmu a strategie, která fungovala minulý zápas, není spásnou navěky. Každopádně jedeme dál….zápas ještě není úplně ztracený. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Oproti první sérii teda docela sešup. Nové postavy moc nezaujaly, parodie na namyšlenou NHL hvězdu v podání Neužila sice fungovala dobře na papíře, ale v praxi se jednalo o neskutečně debilní a otravnou postavu. Vtipných momentů po málu, typických hokejových klišé využíval scénář opravdu přespříliš a ztrácelo to účinek narozdíl od první série. Navíc ten budget na tu Slavii fakt nebyl a bylo to hrozně vidět. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první série menší propad dolů, v těch jednotlivých scénách ale seriál opět v té komediální rovině vévodí. Langmajerovi je tato role Luboše Hrouzka šitá jako na míru, jeho herecký talent zraje podle mě jako víno :) Staronové postavy zaválely, Wagnerová jako Denisa opět boží. Ale charakter Václava Neužila, Robin Guha, za mě asi tím nejzářivějším elementem druhé řady, ty jeho hlášky protkané tou vtipnou angličtinou a narážkami na samá hokejová esa, to jsem si z pozice diváka užíval plnými doušky. A Míra Kouřil taky nezapomenutelný. Ty prostřední epizody docela výplňové, třeba díl o Stanley Cupu naprosto o ničem, ale závěrečný dvoudílný finiš to nakonec vytáhl na těch poctivých 7/10. V této době už vycházejí díly nové sezóny, tak uvidíme. Rozhodně si to ujít nenechám. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolem celé Lajny je nějaký svůj vlastní vesmír. Nic proti nikomu, ale někdy mi to v rámci zápletky připomíná příběhy, které jsem si vymýšlel před pubertou. Ať už v rámci logiky, humoru nebo určité naivity příběhu. To celé nějak hraje do karet tomu, že tato klasická jednohubka nám nicméně přinesla o dva roky později další sérii. Což je samo o sobě docela škoda, protože tohle je koncept, co by se snad i klidně dal dělat každý rok za pár týdnů. O to více je zvláštní, že asi tedy se dočkáme další série, ale budeme rádi, když vyjde prvním rokem nového desetiletí. Dá se říci, že zde je i určitý status. Lajna neurazí, ale ani si z ní nesednete na prdel. Pokud tvůrci plány mají, dokážu si s klidem představit, že zde bude co dělat až do páté série. Ne-li více. Pak se ale musí čekat, že kvalita asi půjde i trochu dolů. Protože už i ta druhá teda byla něco bubliny na plotně plné vody. ()

Dzoumen 

všechny recenze uživatele

A máme tu zase Hrouzka tentokrát netrénuje Havířov, ale Pražskou Slavii. I 2. sérii jsem si náramně užil, ale o trochu míň, kvůli 5. epizodě, která zhoršila hodnocení celé série a 1. epizoda taky nebyla nějaká extrémně dobrá, ale dala se. Každopádně tomu dávám 4 hvězdy a možná bych 5 epizodu oddělal a hned by se zvedli procenta jak u mě, tak i u ostatních lidí, kteří to hodnotili taky docela špatně. Jiří Langmajer zas v sobě ukázal co v něm je v herectví, že ukazuje, že je dobrým hercem. 75% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Incident, o kterém vypráví Michal Suchánek, se skutečně stal. Ve finále Federální hokejové ligy si Vítkovice z Prahy odvezli těžké žaludeční potíže ze stravy, se kterými pak nastupovali k odvetným zápasům, které oba prohráli výsledkem 4:5. Vítkovice nakonec skončili druhé. (Duoscop)
  • Představitel hokejisty Vanase, herec Patrik Děrgel, se věnoval lednímu hokeji i mimo kamery. Jako brankář působil v mládežnických týmech Bohumína a Orlové, následně se věnoval chytání rekreačně. (pavelvojta)

Reklama

Reklama