Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

první série,kterou sem viděl celou a docela dobré vzhledem k tomu,že to trpí všemi neduhy Kolečkovi tvorby.Na jedné straně totiž Lajna servíruje geniální momenty,aby je následně shodila něčím kde nezná míru (to navážení do Slováků a jejich hokeje bylo dost křečovité).Naštěstí to vždycky zachrání Deniska,která je moji asi nejoblíbenější postavou a Hana Vágnerová si tuhle hodnou blbku dává s takovou lehkostí...70% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla dobrá, druhá o hodně slabší. A teď pozor - třetí je parádní pecka! Už jen trojka Langmajer, Vágnerová a Isteník "hrají" tělem a slovem jak bohové. Do páté epizody jsou to plynulé a až brutální útoky na bránici. Další tři mírně poleví, ale to je jen dojem z předchozího namlsání, protože samostatně taky obstojí. Poklona Kolečkovi, že pro sérii vytvořil takové množství gagů, myšlenek a postřehů. ()

Reklama

BigBang 

všechny recenze uživatele

Skvělý komediální seriál, ideálně ke sledování v kolektivu. Díval jsem se s velkou radostí a po dlouhé době jsme se chechtali u něčeho společně se synem. Lajna s03 ve mně vyvoávala proud emocí, v rychlém sledu smích i slzy. Těšili mě hlavní protagonisté, jak herci (a herečky!), tak ztvárněné charaktery. Vývoj postav byl sice místy překotný, ale pro mě osobně akceptovatelný. Karikovaný šovinismus a povrchnost postav jsou místy násilné, ale hrozící trapnost zachraňují přesahy do světa médií, která jsou podána stejně nemilosrdně jako hokej; a cameo pana Jágra beru jako přihlášení se tvůrců k tomu, že oni sami se nestaví nad tribalistický dav a též uctívají modly s ostatními. Celkově se tvůrcům podařilo protišovinistické vyznění podat bez povýšeného tupého moralizování, což je vždy vzácné a v aktuální sílící ideologizaci veškeré zábavy ještě vzácnější. ()

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednicka u me zustane tou nejlepsi serii, po dost nepovedene dvojce, ale prislo se treti serii opet prudke zlepseni. Par hloupejsich vtipu se asi najde, ale to je v te zaplave gagu asi normalni. Slovenske angazma je dobry namet a vyborny Langmajer si to uzil. Pochvalu zaslouzi i Hana Vagnerova, te takova komedialni role sekne vice nez treba kriminalistka. Ale i ostatni herci jsou dobri, snad krome neherce Suchanka. A nove prirovnani "drzis to jako Slovak hokejku", pobavilo nejvic! ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série má zase, stejně jako předchozí dvě, spoustu skvělých hlášek, který Hrouzek sype z rukávu prakticky pořád. Dokud se příběh odehrával na tréninku, v šatně, ve vlaku, nebo na hotelu, neměl jsem problém. Ten nastal až při samotným mistrovství světa. Chápu, že herci nemůžou předvádět nějáký extra hokejový výkony, takže tempo jako z krajskýho přeboru jsem v pohodě zkousnul. Horší to bylo ale s tím, co se během těch zápasů dělo - požádání o ruku, Hrouzek se modlí, Guha, Dolinek, nebo Franta jdou poradit na střídačku při finále. A těch nesmyslů tam bylo víc.  Jasný, je to komedie, ale jako velkej hokejovej fanda tyhle věci nemůžu přehlídnout, takže za to hvězda dolů a 69%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Během postelové scény si Denisa (Hana Vagnerová) v jednom záběru natáhne ramínko od podprsenky. V tom následujícím ho má ale zase stažené. (Duoscop)
  • Jedi, který je zmíněn na začátku epizody, odkazuje na filmovou sérii Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama