Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.cz)

Videa (4)

Trailer

Recenze (87)

soviczka 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, skončilo o dost méně slavně... Plodková je boží a ten její evil smích mě ničil, ale sama to nezachrání. Zápletka s taxikářem už nemohla být průhlednější. Celou dobu čekám, co se skrývá za tou rádoby gay etudou s Polívkou a ejhle, on je prostě fakt gay. A co dámy viděly na tom slizounovi (rozuměj Plecháčkovi), to nikdy nepochopím. Takže zase nic moc no. Ale děkuji tvůrcům za obohacení mého slovníku o prcačku. Doufám, že ji co nejdříve využiji v praxi... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem k tomu byl značně kritickej, první díly nebyly vlastně vůbec o ničem a ta všudypřítomná vulgarita mi přišla samoúčelná. Jelikož jsem "si ale dal tu práci" a dokoukal to, tak jsem přehodnotil svůj dřívější jednoznačně odmítavý postoj a tvrdím, že se scénáristkám podařilo poměrně přesně zachytit životní a partnerský peripetie svobodné manažerky po třicítce z velkoměsta v západní Evropě. Vzal jsem to fakt na milost a říkám - jo, takhle se ty holky plus mínus chovají, takhle uvažují, takhle se baví, takhle to tady teď prostě plus mínus máme. A Jana Plodková si s rolí Sabiny fakt vyhrála. Vtiskla jí osobitost a charakter. Tipnul bych si, že s ní lidsky nemá nic společnýho, přesto tu nadrženou, zvrhlou, cynickou, sarkastickou, ambiciózní mrchu polidštila. Docela dobrý, řekl bych. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Námět rozhodně není špatný, ač bych nešel tak daleko, že bych seriál označil podobně jako pan Mužík, ředitel MAFRA TV, tedy "výjimečný, svěží a novodobý". Podobně jeho výrok, že Single Lady "je úplně tím nejlepším, co jsme v Playtvákovi zatím vyprodukovali", dle mého spíše svědčí o (dosavadní) tristní úrovni jeho produkce... Plodková je nicméně perfektní a zdatně jí sekunduje trio Stach + Šišková + Kopta. Zbytek je takový nanicovatý komparz. A to je zároveň i problémem celého "výjimečného seriálu", že působí strašně nevýrazně. Což o to, těch deset minut týdně tomu člověk v práci obětuje, ale žádná hitparáda to není... 60% ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý seriálek. Vtipných momentek tam bylo tak na prsty rukou, a to snad ani ne obou. Hodně oddychové. Ale vzhledem k hlavní představitelce to mělo jistou úroveň, kvůli které jsem to nevypnul už při prvním dílu. Odměnou mi byl parádní závěr celého seriálu. To jsem ani nedutal. Ale i tak nemohu dát více než 2- ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Možná je to až příliš účelově vulgární formát, který Janě Plodkové nesluší. I když je pravda, že občas mě tento styl humoru v tomto webseriálu pobavil. Jana Plodková není špatná herečka. Budu trochu trochu citovat, spíše parafrázovat, na to abych ocenil plně tento seriál jsem málo na to jsem málo na omamných látkách závislá, nezádaná žena v manažerské pozici. Více mne oslovili Single man a Taxikář, které jsou s Single Lady propojeni. ()

Galerie (273)

Související novinky

Single Lady 2 na Playtvak.cz

Single Lady 2 na Playtvak.cz

23.04.2018

Fanoušci se dočkali pokračování oblíbené série Single Lady. Videoportál Playtvak.cz slibuje, že druhá řada opět s Janou Plodkovou v hlavní roli bude ještě peprnější. První díl druhé řady seriálu je… (více)

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Reklama

Reklama