Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto díle se útoky na tým vyšetřovatelů maximálně zesílí, druhé straně dojde, že musí odstranit majorku Výrovou, která se za každou cenu chce dopátrat nejen vraha, ale i celého pozadí případu. Členka týmu Horová se dopustí fatální chyby, která tím nahraje na smeč druhé straně. Pro policisty je těžší vydržet stoupající tlak druhé strany než samotné vyšetřování. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Antal89 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tuto chvíli, kdy jsem ještě neviděl je podle mého tento díl vůbec nejslabší z celé série. Způsob syžetu zde jde opravdu na své hluboké dno. Namísto toho, aby se dostal celý příběh do prohloubení kolize, tak se akorát zmítá ve vlastní šťávě. Jediný světlý moment je na úplném konci, kdy se pokouší majorka rozjet vlastní návnadu na pachatele a málem přitom přijde o kejhák jedna z jejích podřízených. Způsob jakým se navíc dostávají kriminalisté do sítí svých protivníků by navíc šel popsat i napínavěji než tímto způsobem. Jarchovský a Tauš skutečně z tohoto sitcomu dělají skutečně nesmyslnou a únavnou podívanou. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30% — Jít s hodnocením ještě níž, anebo nejít? To je, oč tu běží. Zatím zůstanu. Ale třetí díl jednoznačně ukázal, že tvůrci to se způsobem vyprávění myslí opravdu vážně. Na začátku jsme museli přetrpět opět nastavovanou trapnou scénu na téma svědomí bývalého estébáka. Další trapárna přišla s domácím násilím Martina Pechláta a jeho následným oplodňovacím pokusem na Tereze Voříškové. Jinak z případu se zde událo snad ještě méně, než v díle předchozím. I sympatický záporák David Novotný se nějak upozadil. Stále ještě čekám, že snad na nás tvůrci mají pro poslední díl připravené nějaké velké překvapení, se kterým přijde „wow-efekt“, ale podvědomě tuším, že nic překvapivého už nepřijde, protože karty jsou nejspíš rozdány už od začátku. Nebo že by se schylovalo ke grandióznímu finále? ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě trochu slabší díl, místo vyšetřování se dostává do popředí řešení minulosti, nějaké to domácí fackování (a další nepěkné piškuntálie, za které by si jejich činitel zasloužil nakopat minimálně do kloaky), prostě až příliš soukromých linek, které ukrajují na atmosféře a intenzitě samotnému případu. Navíc je tu akutně málo Davida Novotného: nebo případně málo spoře oděných veverkoidních žen z planety Xc2.11.a... Proč tu nejsou žádné veverkoidní ženy z planety Xc2.11a?!? ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku to vypadalo, že se budeme opět pohybovat od jednoho minidramatu k druhému (konfrontace Melíškové s Krobotem je vynikající, ačkoli k opilosti inspektorce stačí málo a bůhví jak se v tom stavu dostala domů), ale převažuje detektivní linka. Tempo trošku sráží drama s domácím násilím, které zde působí jako vata. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....Klára Melíšková - hodne nepresvedčivá -neviem či bol scenár slabý a ona len ho hrala alebo scenár dobrý a ona to nezvládla.....dľa mňa :podpriemerný scenár  úplne svojim výkonom pochovala....myslím tým úvodnu scénu .....ďalšia scéna súložiacej Kristíny /Tereza Ramba/ -ozaj trapáreň - ak už ste chceli nasilu dať do tejto detektívnej série sex - tak poprosím aj pri sexe trocha kultúry .....a ako policajtka je jelito -vidím zamaskovaného muža ako sa ku mne blíži a čakám až mi dá obuškom po hlave......a ako herečka - je pekná -ale hodne amatérska - teda aspoň v tejto svojej úlohe.....Martin Huba - možno je tam  slovenský prízvuk, ja ho nevnímam.... -a herecky mi príde hoodne dobrý... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama