Reklama

Reklama

Týpci a zbraně

  • USA War Dogs (více)
Trailer 2

Film byl natočen podle skutečného příběhu dvou přátel (Hilla a Tellera), čerstvých dvacátníků žijících během války v Iráku v Miami Beach, kteří se rozhodli plně využít málo známou vládní iniciativu umožňující malým firmám ucházet se o zakázky americké armády. Přes skromný začátek začali zanedlouho vydělávat velké peníze a žít na vysoké noze. Ale situace dvojici hlavních hrdinů přeroste přes hlavu ve chvíli, kdy se jim podaří získat zakázku v hodnotě 300 miliónů dolarů na dodávky zbraní afghánské armádě – ale jak později vyjde najevo, obchod, do kterého je zapleteno pár velmi pochybných lidí, nemá vůbec nic společného s americkou vládou. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (412)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle gangsterské vzestupy a pády. Líbil se mi Vlk z Wall Street, líbil se mi Pain and Gain a War Dogs jsou taktéž boží. Sledovat hlavně Jonaha Hilla = extázi. Jeho parťák mu ostudu rovněž nedělá. Hudební složka jak už to v podobných filmech bývá zvykej představuje parádu na druhou. Není si vůbec na co stěžovat. Ba právě naopak. Bylo mě líto když film skončil a hrozně se těším na další podobný dospělácký nášup. Todde Phillipsi bravo! Nečekal jsem že mě ještě někdy oslníš. 85% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, pokud budete brát vážně, že dva pětadvacetiletí týpci vydělávají miliardy ve zbrojním průmyslu. Velmi pozitivně hodnotím hlavně to, že film odkrývá, kolik peněz z kapes daňových poplatníků mizí v nábojích a samopalech kdesi v Arabských zemí a na chudé a bezmocné v USA už jaksi nezbývají peníze. Určitě lepší 3 hvězdy! ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips, zdá se, všechen svůj režisérský um "vystřílel" v roce 2009 u filmu "The Hangover", jelikož od té doby nevytvořil nic, co by tento film překonalo. War Dogs totiž není ani komedie, kterou bych u tohoto režiséra očekával, a není to ani drama, protože dramatické linie jsou zde pouze chabě načrtány a nedovedeny k patřičné pointě. Po celou dobu trvání snímku mi to přišlo jako úplně zbytečný film, který až na pár světlých momentů nenabízí vůbec nic. „Sorry. Don't worry, I have to go first, I'm American.“ ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Srať na hate z moviezone ci rottentomatoes, toto nie je Due Date. Todd Phillips natočil ďalšiu vydarenú komédiu. Prirovnávačky k Wolf of Wall Street ci The hangover nechápem (načo?). War Dogs nie sú a myslím si, že ani nechceli byť jedným z týchto filmov. Nič originálne či svetaborné, ale zábavná a má to sympaťáka Milesa Tellera a frajera Jonaha Hilla, ktorý si tu jazdu užívajú... tak ako ja v kine. Bradley Cooper zbytočný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy já můžu. Teller pomalu, ale jistě buduje svou kariéru a Jonah Hill už hvězda na komediální scéně nepohybně je a zde víceméně táhne i celý film. Filmy podle skutečné události, které se odehrály nedávno mi příjdou daleko atraktivnější než filmy dle skutečnosti z daleké minulosti. Humor jde lehce bokem, zasmál jsem se nejvíce při podivném Hillovém smíchu, ale tempo si film drží slušné, neustále se něco děje, průsery jsou na cestě a končí to dramaticky. Po pravdě jsem jim i lehce záviděl. Dobrý a zábavný film. 80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (44)

  • David Packouz je o čtyři roky starší než Efraim Diveroli. Ve skutečnosti je však Jonah Hill o čtyři roky starší než Miles Teller. (Hal_Moore)
  • V skutočnosti bol Davidov biznis s posteľným prádlom relatívne úspešný. Taktiež ich nekúpil v Amerike a nepredával priamo domovom dôchodcov, nakupoval ich od výrobcu z Pakistanu a predával dodávateľom domovov dôchodcov. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Reklama

Reklama