Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

majxik 

všechny recenze uživatele

Nehledejte v tomhle snímku žádnou hlubokou komedií. jedná se o letní oddechovku, která má zabavit. Ale co od ní můžete čekat je české pojetí komedie, takže se připravte na české stereotypy postav, mírnou dávku naturismu a tak dále. Mě to pobavilo, a dal bych tomu 3.5*, ale vzhledem k místním elitisticikym hodnocením, zaokrouhlím nahoru. PS: Pokud čekáte americkou komedii, rovnou tenhle film přeskočte, protože to nebude pro vás. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak jak píše xxmartinxx, nesympatické postavy opravdu dostanou to (tu) co chtějí jen proto, že to začnou chtít. On je to tak nějak osvědčený formát, (ne)vynalezený ve Snowboaďácích. Zde povýšeno na další level neboť Kotek Mádl měli něco do sebe, kdežto tady ústřední trojice naprosto nemá ani zbla osobnosti. Ono břímě ústředního motivu tedy vláčí na svých bedrech skvělý Pavel Nečas, který není buhvíjaký herec, prakticky stále trne v jedné pozici a hereckém výrazu, ale když toho využijete a napíšete postavu s tímto výrazem, nemá to chybu. No a pak snad kromě samoúčelné scénky z lomu prakticky není co zmínit... ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, na jakém filmu byl zbytek zdejších uživatelů, že dávají tak nízké hodnocení, ale proti gustu... Je možné, že se mi tahle komedie prostě jenom trefila do divácké nálady, ale ukamenujte mě - já se fakt bavila a po dlouhé době si myslím, že jde o opravdu dobrou českou komedii. S přítelem jsme se smáli od začátku do konce a chlámal se i zbytek kinosálu. Na film jsem šla s dost smíšeným očekáváním, protože nenávidím Mišíka, ale jinak mám ráda zbytek obsazených herců. Nesmíte od toho čekat žádné převratné filmařské umění a neříkám - konec byl tragický přeplácaný pathos a kýč, ale jinak... jsem se prostě bavila a některé hlášky byly vážně na roztrhání bránice. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film. Režisér a scénárista se tak moc snažil napodobit Trošku až ho trochu překvapivě překonali. A to je velké umění překonat někoho tak tragického jako je Troška. Za to mají ode mě velký potlesk. Celý film jsem Litoval Hanu Vágnerovou, že se k něčemu takovému upsala. Spousta neherců kolem ní a ač se ti neherci snaží sebevíc jsou ještě horší než se čekalo. Ona jediná film dokázala tak nějak ustát a hlavně za ni to není od mě „odpad“. Nejhorší na filmu je však scénář. Všudypřítomné rádoby vtipy a hlavně otravný Product placement, jehož smysl mi dosud uniká. Produkty takto ukazované mě vždy spíše odrazovali, než abych si je musel koupit. No celkově myslím že horší už to být skoro nemohlo. Nezajímavé záběry, nezajímavý herci a ještě horší výběr hudby a příběh, který by i děti ve školce vymysleli originálnější a překvapivější….15%. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se obával imitace různých -áků (před pomlčku doplň sportovní náčiní), trochu zdejšího hodnocení. Nejvíce jsem se ale lekl úvodní scény s Matonohou, která byla navýsost trapná. Naštěstí se přes všechny nedostatky dalo na tyhle moderní floutky i dívat. Sice tvůrci udělali z kluků zbytečně hrozné budižkničemy, ale alespoň mladí diváci tu nadsázku poznají. Holky jsou totiž v tomto často stejné, ve filmu jsou to ale ty "správňačky", které život žijí. Uznávám, že humor je dost pokleslý, ale mě prostě Pavel "pumpička" Nečas a Fashion Alex bavili. Pro mě žádný propadák. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel 22 dní. Točilo se v Telči na Panském dvoře a na hradu Roštejn. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)
  • Za celé natáčení došlo celkem k 5ti pádům z kola, které se obešly kromě odřenin a jednoho vymknutého kotníku, bez většího zranění. (Zdroj: Falcon)
  • V jedné scéně je vidět, jak Vagnerová, Komínek, Machuta a Mišík vystupují z vlaku na zastávce Senotín, což je jedna ze zastávek úzkokolejné dráhy JHMD (Jinřichohradeckých místních drah) na trase Jindřichův Hradec - Nová Bystřice. (bubun)

Reklama

Reklama