Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Typická rodinná komedie pro všechny a nikoho je určena pro mladé, ale druh humoru je spíše pro starší generaci milovníky lidových taškařic. Chybí hlavní hrdina a ústřední úhel pohledu. Obsahově je prázdný Okázalá polopatická expozice na začátku, navíc postavy se v průběhu vůbec nezmění. Dle kolečka jsou nekorektní, ale jsou spíše amorální. Naleštěné letecké záběry kontrastují s obsahovou prázdnotou. Produkt placement ani není zakrývá, protože nemá obalový materiál situačního humoru. Postavy mimoňských výrostků jsou k smíchu snad každému. Celkově odpad. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka na oddechový večer.. proč ne? Některé vtípky jsou povedené, jiné hraničí s trapností, ale v zásadě příjemná letní komedie s dávkou romantiky, byť takové té adolescentní nebo snad ještě pubescentní.. Trochu mi to připomnělo Snowboarďáky nebo Rafťáky, ale ti byli asi kvalitativně výš. Bajkeři jsou prostě hodně nenáročnou podívanou, u které když vypnete mozek, tak to bude fungovat. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ále ono to není zase tak hrozné. Prostě další vyletněná komedie, která se tentokráte strefuje do dnešních teenagerů žijících ve virtuálním světě. Vlastně je to jen cyklovýlet po malebné krajině a neméně malebných vesničkách, při níž sem tam někdo utrousí nějaký ten fórek. Jo, někdy je to trapné a šablonovité, ale dá se u toho zasmát a víc ani nechci. Vágnerová k sežrání, Nečas si jede to svoje a díky Bohu za to a party kluků a holek jsou úplně v pohodě. 65% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořád dokola má parta debilů mobil v ruce a to je celé. Připadá mi, že scénář napsal člověk, který na tuto tupou premisu nabaloval ala vtipné situace. Trio hlavních hrdinu je naprosto hrůzostrašné a každého z nich bych okamžitě poslali do ústavu na lobotomii. Kvituji pouze dívky, které aspoň nahé tajtrlikují ve vodě a jejich hláškující trenér v podání Pavla Nečase. Asi jsem měl dobrou náladu, neboť mě pár momentů dokázalo pobavit (včetně idiota, který se nahlas tlemil na celé kino při každé trapné scéně) a přece jen je to o něco lepší, než trapné Troškovy filmy. Kdo čeká komedii na vlně Snowborďáků, Rafťáků, tak rychle vystřízliví......3/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)
  • Bajkeři táboří u Uhrovic mlýna nedaleko Rakovníka. V areálu chovají mimo jiné velblouda, jenž se ve filmu také objeví. (rakovnik)

Reklama

Reklama