Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze)

(seriál)
  • Španělsko La casa de papel (Netflix version) (více)
Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, (2017–2021), 38 h 55 min (Minutáž: 41–76 min)

Tvůrci:

Álex Pina

Hrají:

Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Alba Flores, Itziar Ituño, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Perić, Paco Tous, Esther Acebo, Pedro Alonso, María Pedraza (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(48)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze uživatele RavenSpector k tomuto seriálu (3)

Série 3 (2019) (S03) 

Ani zdaleka ne tak dobré jako první loupež. Navíc je tady nesympatický homodebil Palermo a hodně podivně se chovající Tokyo. Ve finále se tvůrci nebáli přitvrdit a nasadit sci-fi prvky a tím dokonali dílo zkázy. Mimochodem, ještě jsem málem zapomněl na medvídkovou bubenici. To je taky filmová postava k pohledání. Doufám, že čtvrtá sada napraví třetí mizérii. ()

Na nic (2019) (S03E08) 

Milý Trevole - raketomet váží cca 12kg i s raketou. Proč by to ženská neunesla v jedné ruce? ()

Série 4 (2020) (S04) 

Tohle už s první loupeží nemá společného vůbec nic. Je to teplé jako svině, je to hloupé, zmatené, přeplácané flashbacky a v poslední půlhodině tak šíleně nahuštěné, že jsem už už věřil, že se během posledních pěti minut stihnou dostat ven. No, nezklamalo mě. Pořád jsem toho názoru, že to všechno mělo druhou sérií skončit a byl z toho kult. Tímto parádní seriál rozje...ou a bude to mít sto tisíc dílů a výsledek bude ulice s bambitkama a hysterickýma ženskýma s koulema místo víte čeho. Mimochodem, může mě někdo rozumně vysvětlit proč Palermo přežil čtvrtou řadu? ()

Související novinky

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama