Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze)

(seriál)
  • Španělsko La casa de papel (Netflix version) (více)
Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, (2017–2021), 38 h 55 min (Minutáž: 41–76 min)

Tvůrci:

Álex Pina

Hrají:

Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Alba Flores, Itziar Ituño, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Perić, Paco Tous, Esther Acebo, Pedro Alonso, María Pedraza (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(48)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze uživatele Gamekeeper77 k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2017) (S01) 

Nápad je solidní, po delší době seriál typu Prison break, co mě chytnul a jedu díl za dílem. Moc se mě líbí slušný napětí před očekávanýma odhaleníma a jejich úniky z nich. Sem tam mám problém s dialogama, kromě Profesora a Berlína jde často o hloupoučký rozhovory lupičů se základním vzděláním a dost omezenou disciplínou, jejichž největší myšlenkou je to, kde a koho vopíchat. Místo týhle partičky primitivů si měl Prófa vybral tým sobě rovných. A to nemluvim o nesympatičnosti většiny z nich. To je ale každopádně můj subjektivní pohled, takže nenutím, chápu. Jako velkej problém to ale nevidím, stěžejní je pro mě kostra, překvapení a napětí, co mi první sérka nabídla a s tím jsem spokojenej. 85% ()

Série 2 (2017) (S02) 

První díly paráda, pak to ale nějakým způsobem ztratí velkou část mýho zájmu. Děj sice pořád dobrý, jen tý nezáživný (převážně vztahový) břečky je tam na mě asi až moc. A rozebírat radikální změny chování z důvodů (ne)morálních pohnutek vrchní komisařky nemá smysl vůbec, protože to smyslu postrádá, stejně jako nekonečný sklepní přestřelky v závěru série. Ale když tohle všechno opomenu, pořád ještě celkem dobrý. 78%. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Po vstupu nových, ještě víc nesympatických členů týmu na scénu, po namachrovaným chování všech a po ustavičným dohadování se a měření si piňďourů jsem po třetím díle ztratil chuť pokračovat a se znechucením odkládám na neurčiro... ()

Související novinky

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama