Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tretie Bellas to dali so cťou. S akou nechuťou som išiel do jednotky, tak ma prekvapila a tešil som sa na dalšie časti. Trojka potešila, opäť skvelé songy, zmena prostredia, dokonca aj náznak deja a zápletky. Užili si to snáď všetci a bolo to tam aj cítiť. Štvorku už len s Annou, Rebelkou a mladými čubretkami. Tento diel bez Pitbulla, preto len 3 z 5 ()

m@cs 

všechny recenze uživatele

Hmm ... po docela dost dobrém prvním dílu jsem se těšil na druhý. Čekal jsem, že bude aspoň tak dobrý, jako první. Nebyl. Byl o hodně slabší. Od třetího jsem tudíž už nic nečekal ... no, a taky jsem od něj nic nedostal. Škoda, potenciál tam byl, ale ten příběh to celé zabil ... jednu * zachránily krásné holky, tu druhou scéna na jachtě ... ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený rozloučení s a-ca-holkama. Ruby Rose je kus, ale Alexis Knapp je jen jedna <3 a tudíž i pravděpodobně jedna * navíc, než si třetí Pitch Perfect zaslouží. Koncept se totiž možná už přejedl, nebo možná chybí režijně imho silnější Elizabeth, v podstatě ale - pokud člověk vypije dost pepsi coly a sežere dost popcornu - se film dá v kině i užít. Na vánoční výplach multiplexu jak dělaný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme sice chvilkami přehnané, za to ovšem důstojné zakončení jedné série, kterou jsem si poměrně užil. Holky mají to štěstí, že jsou zatraceně sexy - už kdysi v prvním díle jsem se platonicky zamiloval do Anny Camp a Brittany Snow. A i když pořád omílám, jak už komedie nesleduju, nejen kvůli nim jsem pro očekávanou trojku opět projednou udělal výjimku. A až na trapné akční scény jsem si užil veškerá jejich vystoupení, které fanoušci prvotního accapella námětu už budou v posledním díle pěkně strádat. Dámské obecenstvo si užije jejich zpěv a písničky jako takové a jejich neústupnost, já jsem si užil jejich úsměvy a celkovou vizáž (..a výstřihy obou Ann, heh) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přestože se mi zdála být dvojka o něco málo lepší než jednička, tentokrát jsem větřil těžký propadák, ale mýlil jsem se. Dalo se to. Došlo ke změně, nekonala se žádná soutěž, namísto toho se tvůrci nesměle pokusili o boj proti padouchovi, což příliš nefungovalo, ale zato mě pobavilo angažování Johna Lithgowa, který si natáčení očividně užíval. Rebel Wilson se opět objevila v roli tlusté a sprosté holky, vzhledem k tomu, že jsem ji vlastně v žádné jiné roli neviděl, nabízí se otázka jestli vůbec hraje? Každopádně už jsou mi její postavy krajně protivné. 3*- ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)

Reklama

Reklama