Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, o dost horší než dvojka. Jsem ráda, že se jednalo o závěr trilogie. Jako Anna Kendrick zpívá dobře, ale tak dobře, aby byla stavěna na piedestal fakt ne. Songy jsem moc neznala, tudíž mě moc nebavily. Brittany Snow je rozkošná a Rebel Wilson byla vlastně vtipná. Ale palec míří dolů. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jsem fanouškem této série. Myslím, že všichni co tyhle filmy dělali, dělali to s nadšením a je to všude vidět. Jenže- tak jako ACDC hrají léta to samé a nikdo jim to nevyčítá- tak i zde se očekává naprosto stejný příděl zábavy. Dvojice komentátorů Higgins-Banks, kteří jsou ujetí a baví, no a pak velká porce muziky. Předchozí díly prostě byly našlápnuté a capellou a o tom to přece má být. Tady to citelně všecko schází a tak se prostě nudíme. Navíc je střih naprosto příšerný, studio prostě podělalo režiséra i střihače. Chtěli nový moderní kabátek a místo toho ztratili i ty poslední věrné diváky. Takže tentokrát zklamání, přesto stále ještě průměr. 55% ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na úvod svého komentáře musím napsat, že tento díl docela, tedy dle mého názoru, samozřejmě, překvapil. Obsahoval několik momentů, které se mi líbily, ale i ty, které tvůrci až překombinovali a vůbec mi do děje nezapadly. Ve své podstatě byl film obdobou toho, co jsme mohli vidět v jedničce a dvojce. Tady se mi však zdálo, že tvůrci nevěděli, co s časem. Proto tam navalili co nejvíce pěveckých vystoupení, upřímně?, ze kterým mně někdy trhali uši. V zásadě to nebylo to nejhorší, objevují se tady nové tváře s novým osudem, společně si naposledy zazpívat a posléze si jít každá po svém. Dialogy místy vázly a film se neodvíjel podle mých představ. Když to tak zhodnotím, mezi trojicí rozhodně nebyl nejlepší. K mému překvapení, myslela jsem, nebo spíš, čekala jsem něco na způsob dvou předchozích, ale v trošku umírněnější verzi, překvapení tady bylo pozitivní i negativní zároveň, chce to ubrat na vtipu tady a přidat támhle. Film nelze doporučit ani od něj odrazovat, protože pokud se divák rozhodne dívat, předem ví, do čeho leze. Z mého pohledu nic nezkazí, ale ani nevylepší. Kdyby existovaly tři a půl hvězdičky, nemusela bych nad hodnocením vůbec váhat. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pěvecké, holčičí, konečné x málo šmrncovní, dost unavené. Tohle bylo asi dostačující ukončení série pěveckých filmů o jedné holčičí a-capelle. Nebýt Rebel tak je to dost nuda. Písničky taky nic extra, ale ten závěr byl moc hezký. Nejvtipnější stejně byla celou dobu dvojice Banks & Higgins.. ..díky holky.. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, které se ale dalo čekat. Nicméně i tak by neuškodilo trochu smysluplnější příběhové linie, klidně postavené na Anně Kendrick, která by to utáhla. Fat Amy dostala víc než dost prostoru a všechen využila ve prospěch svých nechutenství, ale tak smáli jsme se. Jen ten film si hraje trochu na příběh a nedělá ze sebe primární slátaninu, a to je to, co mu nejde. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)
  • Rebel Wilson prohlásila, že se vůbec nebrání myšlence o natočení sequelu, který by pojednával o samotné Tlusté Amy. (Royaldell)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)

Reklama

Reklama