Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To, že B. Willis neurobil všetko pre „úspech“ filmu sa jednoducho nedá povedať. Keď je potrebný, tak je nahý, keď je potrebný, tak je z neho žena. Škoda, že J. Goodman, ako jeho parťák, nedostal väčší priestor. Z hľadiska príbehu akčná komédia so žiadnymi ambíciami. Z celkového hľadiska však to nedopadol tak zle, ako som si to na začiatku predpokladal. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hektická krimikomedie o jednom zpustlém soukromém očku, potácejícím se v několika absurdně pomotaných případech mezi množstvím bizarních postaviček kvůli ukradenému psovi, se sice ani nepřiblížila dravosti "pravých ritchiovek", špatně ovšem nedopadla. Několikrát jsem se s chutí zasmál a Bruce po dlouhé době podal uvolněný výkon. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Na hranici trapnosti podobně jako nedávnej All Nighter. Sled špatně sestříhanejch scén kterej dává dohromady naprosto stupidní děj. Bruce Willis pokračuje ve svým céčkovým video-hereckým standartu, už musí brát i filmy kde jezdí nahatej na skateboardu nebo běhá převlečenej za ženskou. Jó i takhle můžou hvězdy skončit. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie? Vždyť není akční ani příliš komedie. Pokud tedy nepočítám transky sbíhající na podpatcích schody. Zbytek je hloupá místy až trapně samoúčelně oplzlá blbina, ve které musí rachitický Willis řešit nezajímavým způsobem kupu nezajímavých problémů. Je to nuda a holá zadnice ani rtěnka s parukou to nezachrání. Prkenný Goodman je spíš karikaturou sebe sama i postavy, kterou měl hrát, Willis to má na háku jako herec i jako postava, a tak jediný, kdo alespoň občas pobaví je výborný Momoa jako Pavouk. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jako seriál by to fungoval perfektně. Dokážu si představit rozepsané jednotlivé fuckupy na epizody, sem tam přidat postranní dějovou linku.. Takto jako celek, film, to působí a příliš epizodně a říkáte si, že co Steve podělá příště.. Jason Momoa mohl dostat více prostoru, stejně tak Adam Goldberg..ale to je to..rozepsat film do jednotlivých epizod, dát dalším postavám více prostoru.. Jinak Bruceovi to hraje stále skvěle a scéna, kdy nahý ujíždí na skatu je perfektní! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)
  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)

Reklama

Reklama